čtvrtek 21. září 2017

Unboxing: September OwlCrate

Nikdy jsem nebyla tak nadšená z lístečku na poštu jako z tohohle. No a tak jsem se vydala na poštu na večer, což byla samozřejmě chyba, ale i tak jsem doufala, že tam nebudu tři čtvrtě hodiny sedět a čekat. Ale prostě mi to nedalo, nedokázala jsem to vydržet, už jsem se dívala na instagramu na unboxingy ostatních, ale i tak jsem to všechno prostě chtěla držet ve vlastních prstech!

Účastnila jsem se minulého repsearche a nějakým zázrakem mě vybrali - sice ne na celé tři měsíce, ale pouze na jeden a to tento zářijový. Co jsem sledovala předchozí dva boxy, jsem hrozně ráda, že si mě vybrali na tenhle - téma je totiž MYTHICAL CREATURES a celý box je inspirován draky.
(Protože jsem byla vybrána jako reprezentant, tak mám i slevový kód MLOVESR na 15%, kdyby si někdo náhodou chtěl udělat radost)





Takhle to vypadalo po otevření:


Už jenom ta úvodní spoiler kartička je úžasná (miluju vesmír, hvězdy a všechno okolo), takže si jí asi zarámuju a někam pověsím.


Jako první jsem viděla maličkou krabičku, ve které byla sůl do koupele od The Soap Librarian - možná mě to jednou donutí si napustit vanu a nejenom se sprchovat (protože jste potřebovali tuhle informaci o mě nutně vědět). Ale abych pravdu řekla, nijak mě to nenadchlo a nic tak super to není.


Následně jsem vytáhla placku, která se nachází v každém boxu a je z ní část toho úvodního obrázku. Na boku pak je číslo boxu a jeho téma. To mi přijde jako super nápad a skvělá památka.


Dalším předmětem byla (pro mě nepříliš pěkná) peněženka s draky, která byla navržená lidmi z OwlCratu. Jako kdyby mi bylo pět až deset, možná bych z ní byla nadšená.


Pak jsem vytáhla dřevěnou záložku od Ink and Wonder - s Daenerys na ní. Já osobně to moc neocením, protože Hra o trůny jde trochu mimo mě, ale jako všechny ostatní záložky je i tato nádherná a ty detaily jsou úžasné.


Asi největším lákadlem tohoto boxu byl obal na knihu od BookBeau - když jsem se dozvěděla, že bude součástí boxu, který dostanu i já, doslova jsem skákala radostí! Poté co jsem ho viděla poprvé, jsem nebyla nijak nadšená, ale čím víc jsem ho viděla v jednotlivých unboxingách (jak se tohle slovo skloňuje?), tím víc se mi líbil.


Posledním předmětem před knížkou byla ta nejúžasnější nálepka na světě od Suzanne Draws. Hagrid a Klofan! Ti jsou tak roztomilí! Můj nejoblíbenější předmět z celého boxu.


A pak přišla na řadu knížka. Protože jsem byla nedočkavá, našla jsem si knížky, co vycházejí v září, a podle anotací jsem si zjistila, že tahle sedí na téma boxu a trefila jsem se! Podle anotace to zní fakt úžasně a nemůžu se dočkat, až si jí přečtu. A je to docela bichle.

Before She Ignites má exklusivní obálku - od té klasické se liší tím, že nápis a had?ocas? je zlatý, ne stříbrný.

A samozřejmě součástí byla i podepsaná kartička, která se dá vlepit do knihy a dopis od autorky. Přiložen byl i průvodce draků, kteří se v knize vyskytují!


Nakonec v boxu byl tento průvodce boxem s krátkým rozhovorem s autorkou Jodi Meadows.


A pak úplně na dně boxu byla lákačka na další box! Téma je FIND ME IN THE FOREST a zní to úžasně!


Na druhé straně pak byla ještě větší lákačka! Součástí boxu bude i svíčka od In the Wick of Time! A taky víme, že v boxu bude i hrníček.


Tak kdybyste si chtěli tenhle box objednat (jakože.. to chcete! :D), tak nezapomeňte použít MLOVESR. *mrkmrk*

Jinak já jsem s boxem spokojená! Když jsem ho viděla poprvý, tak mě nijak nenadchnul, ale zblízka ty věci vypadají lépe a mám z něj nakonec fakt radost (i když bych se na to asi dívala jinak, kdybych si box koupila za svoje těžce vydřený peníze).

5 komentářů:

  1. omg ta záložka s Daenerys <3 <3

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera :) Tenhle balíček se povedl :) Mám ráda draky i Hru o trůny, takže obdivuju knihu, záložku s Daenerys o ten krásný obal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za posledních několik měsíců je ten nejpovedenější, čím dýl ho mám doma, tím víc jsem z něj nadšená :D
      Obal už jsem dneska využila a je bombovej <3

      Vymazat
  3. Ta nálepka s Hagridem a Klofanem je boží!!! :D

    OdpovědětVymazat