sobota 7. července 2018

Minirecenze: Šéf od Vi Keelandové



Výsledek obrázku pro šéf vi keeland
Autor: Vi Keeland

Název: Šéf (Bossman)

Nakladatelství: Ikar - New Adult

Rok vydání: 2018

Počet stran: 288









Vi Keelandová se začíná řadit mezi mé oblíbence. Další knížka a další úspěch!




Já prostě miluju tuhle New Adult edici od Ikaru. Je to přesně to oddechové čtení, které já vyhledávám, když nemám chuť na YA (a to teď nemám, Věž úsvitu byla sice skvělá, ale tak dlouhá, že si potřebuju od YA dát trochu oddech).

Šéf je třetí knihou s pusinkou na obálce a druhá kniha od autorky Vi Keelandové. Musím říct, že tahle autorka mi sedí. Její příběhy nejsou sice tak úplně srdce a nervy drásající, jako třeba ty od Colleen Hoover, ale i když je ten děj víceméně předvídatelný, tak je neuvěřitelně čtivý.

Stejně jako v Alfasamci, tak i v Šéfovi byla spousta vtipu a plynoucích dialogů. Místo se našlo ale i na trochu vážnější věci.

V porovnání s Alfasamsem se mi Šéf líbil o trochu méně, asi proto že prvním případě mi trochu více sedl celý příběh. Za to má Šéf o trochu hezčí obálku (ehm. no. má hezčího pána na obálce). Takže je to vlastně pade na pade. 

Kdybych mohla, tak bych knížku přečetla na jeden zátah. Bohužel to nevyšlo a tak jsem musela zůstat až do dvou do rána vzhůru, abych jí dočetla.

Za sebe doporučuju obě knížky od Vi. Jsou čtivé, návykové, plné vtipu a akce. Doufám, že se přeloží a vydají i další její knížky!

2 komentáře:

  1. Četla jsem obě dvě knihy a obě jsou fantastické. Autorka má skvělý styl, ideální na vypnutí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obě knihy vypadají dobře a jako nenáročné fajn čtení jsou ideální. :) Souhlasím, tenhle pán je o dost hezčí, než ten na první knize. :))

    OdpovědětVymazat