úterý 13. března 2018

Nové knižní přírůstky: únor 2018

Oproti prosinci a lednu jsem se v únoru pořádně rozšoupla a koupila si víc knih, než za oba dva měsíce dohromady. Sice mě mrzí, že jsem porušila vlastní předsevzetí, ale byla potřeba se odměnit - zvládla jsem udělat zkoušky, kterých jsem se neskutečně bála, takže jsem si musela udělat radost.

Co nového mi přibylo do knihovničky?




Jako první tu mám předobjednávku Wires and Nerve - vol. 2 od Marissy Meyerové. Oba komiksy fakt stojí za to! Druhý je mnohem promakanější než ten první a celkově je to prostě pecka!

Pak jsme s Kájou zamířily do knihkupectví a obě jsme si odnesly knížku Můj téměř dokonalý život od Sophie Kinselly. Tohle byla vtipná, čtivá oddechovka a taky doporučuju!

Od rodičů jsem pak dostala knížku Tisíc kousků tebe od Claudie Gray. Tahle knížka má tak nádhernou obálku, že prostě nemůže být špatná!

Mou první knížku poezie mě "donutila" koupit (zase) Kája. Love Her Wild od Atticuse byla ale skvělá! Mám k tomu výtky, ale celkově se mi to dost líbilo a moderní poezie je něco, co se mi ve výsledku asi fakt líbí.

Když jsem na BookDepository objevila knížku Scarlet od Marissy Meyer v hardback, za cenu nižší jak paperback, nemohla jsem jí tam nechat! Navíc to byla jediná knížka, která mi chyběla, abych měla kompletní anglickou sbírku.

Další předobjednávkou, která mi došla, byla Immortal Reign od Morgan Rhodes, což je závěrečný díl fantasy série Falling Kingdoms.

Od Slovartu pak dorazil recenzák Filmová kouzla, která mě okouzlila! Já tyhle knížky prostě miluju a chtěla bych je všechny! V balíčku byla i knížka Jeden den v životě Adama T. od Patricka Nesse.

Do kupičky recenzáků se připojil i Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních mur od Krystal Sutherland. Na tu se fakt těším a snad se mi bude líbit.

Po boji o získání mého OwlCrate Jr. boxu jsem bohatší o dvě knížky - Arlo Finch - The Valley of Fire od Johna Augusta a The Yeti Files (to bylo fakt rozkošný!) od Kevina Sherryho.

A jako poslední mi přišla čtenářská kopie Macbetha od Joa Nesba z nakladatelství Crown. Nesbo je jeden z těch populárních autorů, od kterého jsem nepřečetla ani slovo a ani mě to nijak nelákalo, ale tyhle Shakespearovské knížky mě zaujaly, tak se na to asi podívám.

Co přibylo Vám? A četli jste některé z těchto knížek, co jste na ně říkali?


8 komentářů:

  1. Mám Tisíc kousků tebe a Scarlet (v cz), Tisíc kousků budu teprve číst :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten obrázek je skvělý! :) Žádnou z knih jsem nečetla, ale Jeden den v životě Adama T. mám v plánu

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu skvělé přírůstky! :) Skoro úplný seznam právě čtu a Scarlet naprosto miluju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? Nevím, kterou začít vůbec :D
      Seznam jsem taky zrovna začala číst! Co na něj říkáš?

      Vymazat
  4. Krásné přírůstky, doporučuji Nesba, Macbetha jsem zatím nečetla, ale jsem přesvědčená, že i u mě na na něj dříve nebo později (no spíš později) dojde, tenhle autor mě nikdy nezklamal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se na něj v co nejbližší době vrhnu! Jsem zvědavá, co na něj vlastně řeknu! :)

      Vymazat