úterý 30. ledna 2018

Unboxing: January OwlCrate Jr.

Co více může potěšit vystresovaného člověka, než když mu přijde knižní balíček? Ještě k tomu takový, jako je tenhle. Téma boxu bylo totiž Sugar & Spice a dle popisu to vypadalo na parádní box plný sladkostí, magie a knihomolských nezbytností.

Co bylo vevnitř?




Jako vždy po otevření na mě vykoukla spoiler kartička. Zase má naprosto úžasnou grafiku a žádná z těhle kartiček u mě nekončí v koši.



Dál jsem vytáhla tyto mini hamburgery - gumy. Voní velmi jemně po vanilce a řekla bych, že je využiju dřív, než synovec doroste do toho správného věku.


Z dalšího předmětu jsem nadšená. Je to váleček. Mini váleček! A má takový super materiál, na který by se těsto nemuselo lepit.


Další předmět určitě také někdy využiju. Je to tato formička na sušenky - jednou stranou se vytvoří tvar a druhou se do ní vtiskne motiv. Nejsem úplně lebkový typ, ale tohle je celkem roztomilá verze.


Dalším předmětem jsou posypky na dorty (nebo cokoliv) a to se určitě neztratí!


Klasicky nemohla chybět každoboxová placka! Tentokrát se fakt vyvedla!


Pořád to ještě není všechno! Dál se v boxu nacházeli samolepky s motivy jídla, sladkostí a toho všeho okolo. Nevím, na co je využiju, ale něco najdu - tohle by byla škoda nepoužít. Jen se podívejte na ten ananas! A dort. Roztomilouši všichni.


A poslední předmět, co není knížka, je zástěra se sovičkou! Velikost je udělaná tak, aby seděla jak dětem, tak dospělým.


Konečně knížka! Vybranou je Love Sugar Magic: A Dash Of Trouble a už podle obálky si jsem jistá, že to bude pecka.


Samozřejmě součástí je i dopis od autorky, podpis a nějaké to kouzlo.


A úplně na dně se jako vždy nachází i lákačka na téma příštího měsíce - tím je WILD MAGIC. Perfektní pro fanoušky Stranger Things a nějaké série, která mě nic neříká. Ale musím říct, že se na tohle téma dost těším a ta knížka bude určitě parádní!



A to bylo vše! Jako vždy jsem s boxem hrozně spokojená, vše je domyšlené do posledních detailů a doplňuje se. Pokusím se něco schovat synovci, ale kdo ví. Možná bude mít smůlu a nezbyde na něj nic.

Jako vždy, pokud byste si chtěli koupit OwlCrate Jr. nebo OwlCrate, můžete využít můj kód MLOVESR, který Vám ušetří 10%!

Co na box říkáte?

5 komentářů:

  1. Tak tohle je naprosto super!!! :-O Ten váleček by se hodil, hodně povedenej boxík :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevadííí :D Mě to sedělo ke spicy právě :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný balíček nejvíce by mě potěšili samolepky, protože takovéhle blbosti miluju a taky knížka vypadá zajímavě. BTW nějak začínám dostávat chuť na makronky i když mi nechutnaj.

    OdpovědětVymazat
  4. Najviac sa mi páči ta zástera a knižka :D
    Neviem prečo ale téma toho ďalšieho boxu mi príde ešte zaujímavejšia.

    http://book--hoarders.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat