čtvrtek 14. prosince 2017

Nové knižní přírůstky: listopad 2017

Konečně jsem se dostala ke sepsání přírůstků za listopad! Musím uznat, že to zase byla celkem slušná nadílka, ale můj podíl na ní byl víceméně jenom minimální (naštěstí). 



Hned na začátku měsíce jsem neodolala a koupila si dvě knížky, po kterých mé srdce toužilo. Sílu, třetí díl trilogie Havraních kruhů a ilustrovaná Fantastická zvířata! Téhle knížce prostě nešlo odolat!

Pak se konal druhý Radši sraz a i knižní tombola, kde jsem vyhrála knížky Purpurová stuha, Čemu jsem věřila a První láska. A musím říct, že chápu, proč se jich někdo chtěl zbavit. Taky je ráda pošlu dál.

Od české autorky Terezy Richter mi přišla kniha Freya (tímto se omlouvám, že mi čtení a recenze trvají tak dlouho, škola mi teď dává dost zabrat a nic moc nestíhám). Nakoukla jsem dovnitř a vypadá to dost slibně, anotace zní skvěle a uvnitř jsou i ilustrace, které dělala sama autorka. Pokud byste si chtěli tuto knížku pořídit (třeba jako dárek k Vánocům), tak si jí můžete koupit tady a využít i kód MARKETACTE10% a dostanete 10% slevu.

Od Crown publishing mi přišel ARC knihy Artemis, kterou napsal autor Marťana. Ani jednu jsem zatím nečetla a dost se těším, až se na Artemis, která by se měla odehrávat na Měsíci, pustím.

Nejočekávanější knihou měsíce byla Renegades, novinka od Marissy Meyer! Škola padouchů a superhrdinů? To chceš!

Navštívila jsem i Euromedii, odkud jsem si odnesla tři nové knížky. Jednou z nich je Má mě rád, nemá mě rád, kterou nemůžu dostatečně vynachválit! Druhou je pak Hygge a třetí je novinka Všechno, co máme. Do těch se také konečně brzo pustím.

Dostala jsem i nečekaný balíček od dua autorek Brooke Cumberland a Lyry Parish s knížkou My Week with the Bad Boy. Tu už mám přečtenou a byla to skvělá oddechovka!

To nebyl jediný promo balíček, který jsem dostala. Druhým byl box, který jsem ani nečekala, že mi přijde, protože cesta ke mě mu trvala tři měsíce, obsahoval knihu The Crown's of Oswald.

Pak mi přišel i OwlCrate Jr., kde byly tentokrát dvě knihy - middle grade kniha Nevermoor a krásná edice Andersonových pohádek.
(mimochodem, můj kód MLOVESR pro 15% slevu můžete využít i při objednávce klasického OwlCratu)

Nakonec se mi do rukou dostal i FairyLoot, který mě obsahem bohužel velmi zklamal, ale trochu to vyvažují dvě knihy, které se tam tentokrát nalézaly. První z nich je The Last Namsara a druhou je ARC Furyborn. Doufám, že budou stát za to.

Co jste si pořídili vy?

1 komentář:

  1. Moc pěkné nové kousky :) Ani bych nevěděla na co se vrhnout dříve :) Ale rozhodně nedočkavě vyhlížím Artemis :)

    OdpovědětVymazat