neděle 8. října 2017

Nové knižní přírůstky: zaří 2017

No. Musím říct, že teda září byl na knižní přírůstky celkem dost bohatý a naštěstí za většinu jsem teda já nemohla. Vlastně můžu jenom za každou třetí. To je docela dobrý skóre.




Hned na začátku mi došla knížka od Crown publishing The Book of Esther, která zněla fakt zajímavě, tak uvidíme, jak se mi to bude nakonec líbit. A pak mi na konci měsíce přišla i druhá knížka - Book of Mythicality, ta je uvnitř krásně graficky zpracovaná.

Pak přišlo setkání ambasadorů Humbooku, odkud jsem si odnesla Šepotání, a dvě knížky od českých autorů - Americké zápisky a recenzní kopii Kaziměstů. Později mi přišla i finální kopie Krverůže.

Samozřejmě jsem si nemohla nepořídit Tower of Dawn, na kterou jsem se fakt netěšila a číst jí budu až někdy za dlouho. Předobjednávala jsem si jí ještě v době, kdy to měla být doprovodná a krátká! kniha k celé sérii. Představte si moje zklamání, když jsem zjistila, že to nakonec bude mít opět 700 stran a vydání posledního dílu se kvůli tomu posune nejdříve o půl roku a nakonec o rok.

Když jsme se pak jednou konečně zase sešly s Kájou (Penny and books), tak jsme klasicky zašly do knihkupectví a neodešly jsme s prázdnou - obě jsme si vzaly Po tvém boku, která se nám oběma moc líbila.

Nakonec jsem zavítala do knihkupectví i sama a to abych se podívala na YOLI knížky, protože měli akci 1+1 zdarma. Nakonec jsem neodešla jen se dvěma, ale se čtyřma (ale peněžně se dvěma :D). Pořídila jsem si trilogii Pekelné stroje od Cassandry Clare. Slyšela jsem na ní jenom samé dobré názory a já s nimi po přečtení musím souhlasit! No, a protože takhle byly zaplněné jen tři místa ze čtyř, tak jsem si přibrala i Růži pro Charlotte.

V balíčku, na který jsem se hrozně moc těšila, byla kniha Rekvizity a artefakty, který mi zaslalo nakladatelství Slovart. Od Slovartu pak přišel ještě jeden balíček ke konci měsíce a v něm byla Moje sestra žije na krbové římse a diář od holek z A Cup of Style.

Další anglickou jsem pak našla v knižním boxu Owlcrate - Before She Ignites, kde by mělo být spoustu draků a dobrodružství.

Dva recenzáky mi pak přišly od Joty - Dívka s tetováním na zádech a Podnikání pro bohémy (na tu se už chystá recenze).

A poslední recenzák pak přišel od Megaknih a to Plíseň, druhý díl Odinova dítěte.

Posledním přírůstkem je pak kniha na Storygram tours - Under The Pendulum Sun, kterou pak budu propagovat na instagramu.

No, a toť vše. Co jste si pořídili vy?



Musím říct, že jsem se konečně dostala ze své čtenářské krize a opět začala víc číst (tuším, že za půlku září jsem přelouskala sedmnáct knih + UPDATE - bylo to nakonec tři týdny, abych nemistifikovala :D). A hlavně jsem se začala probírat knížkama, které na přečtení čekaly už dlouho, což mě hrozně těší! Kdybyste chtěli vidět, co všechno jsem přečetla tak dejte vědět a já udělám třeba wrap-up nebo tak. (Nebo od přístě sloučím přírůstky a wrap-up..)

4 komentáře:

  1. Wrap up bych si moc ráda přečetla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud je u tebe za dva týdny normální stav 17 knih, jaká je pak čtecí krize? Asi jako moje normální tempo, řekla bych :D Každopádně přeju příjemné čtení, z tvých přírůstků jsem toho mnoho nečetla tak jsem zvědavá na tvůj názor ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné čtecí skore :)17 knih, to je čtení jako o závod :) a ty nové knížky, jedna lepší než druhá :) Nevěděla bych, do které se pustit dříve :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky by mě zajímalo, co jsi všechno přečetla. Já jich třeba mám pět, plus mi do října zůstala rozečtená Píseň zimy. Kaziměsti mě docela zaujali, tak uvidím. :)

    OdpovědětVymazat