neděle 30. července 2017

Tvořím, tvoříš, tvoříme #4

Jsem tu zase s dalším "Tvořím, tvoříš, tvoříme!" Opět se mi nahromadilo několik nových záložek, artprintů a mých pokusů o "obrazy."




Udělala jsem si pár obecných věcí, abych to mohla používat na fotkách univerzálně.

Protože je léto, tak je potřeba něco, co k tomu bude ladit (i když osobně léto nesnáším a uvažovala jsem, že místo "summer vibes" udělám "summer sucks").


Tenhle byl dělaný na objednávku a proč si ho nepořídit i pro sebe, že?


Další obecný artprint mě vystihnuje do poslední tečky.


Teď naprosto neknižní záložka. Co dodat.. Miluju Survivora (Kdo přežije), Jeff Probst je TOP.


Konečně  jsem měla čas dokoukat poslední sérii The 100 a teda.. BOMBA! Jestli se na tenhle seriál nedíváte, děláte chybu. A samozřejmě byla potřeba udělat si nějakej ten merch.


Taky jsem si pořídila knížku Eliza and Her Monsters (která je výborná! chcete recenzi?). Nešlo odolat a nevytvořit k ní něco.


 Konečně jsem se dostala i k přečtení Temnější tváře magie, kterou jsem si zamilovala, takže očekávejte i další věci, než jen tohle. Zase jsem se nedokázala rozhodnout, která barva je lepší.


Je tu i něco pro fanoušky Cassandry Clare.


Přibyly mi i věci k Měsíčním kronikám, které miluju! Pokud jste je ještě nečetli, přečtěte si je, prosím prosím!


Záložka byla taky na objednávku, takže když už jsem se s ní dělala, tak jsem si jí pořídila i pro sebe.


A konečně jsem se taky dokopala udělat něco k Harry Potterovi. Nevím, jak je to možné, ale doteď jsem k němu skoro nic neměla.

Nejdřív jsem si udělala, tyhle jednoduché záložky s kolejemi.


No a pak jsem udělala něco, na co jsem osobně fakt hrdá. Sedm záložek, kde každý obrázek by měl reprezentovat to, o co v jednotlivém díle jde, nebo co je pro něj význačné.






To je vše z "klasických" věcí. Taky jsem si zase hrála s akrylovými barvami. Udělala jsem toho celkem dost, ale na tyhle tři jsem nejvíc hrdá.


Kdyby Vás od malování odrazovalo to, že nemáte plátna, tak tohle bylo dělaný na korkovým tácu.


A můj nejnovější pokus. Konečně se mi trochu podařilo (aspoň si to myslím) zachytit obraz vody/moře/vln.


Co na to říkáte?

Jo ještě!
Ohledně Etsy. Nebude.
Proč? Protože by se mi to nevyplatilo. Na každé objednávce bych musela prodat aspoň dvě (spíš tři) záložky, abych neztrácela peníze jen za zaúčtování této objednávky daňovým poradcem + daňí z nich. Plus bych musela platit ještě měsíční paušál za to, že mi dělají předražený daně. A pak bych jim ještě musela platit za to, že mi udělají různé výpisy. To ještě není všechno. Pak bych ještě musela o každé objednávce dát vědět celnímu úřadu a na to upřímně nemám nervy, peníze a ani náladu.
Takže tak.

Jinak samozřejmě pokud něco chcete (ať už z toho, co jste viděli, nebo něco na míru), tak mi napište na mail nebo na Insta a není problém se domluvit :)

7 komentářů:

  1. Grafiku som ti chválila už minule a opäť sú nádherné, ale tentokrát ma dostali tie akrylové maľby, hlavne prvá a tretia sú perfektné <3

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera :) Opět krásné výtvory, líbí se mi všechny :) Hlavně 7 záložek s HP s obrázkem ke každé knize a hned ta zmrzlina na začátku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto boží! :O ty k Měsíčním kronikám a ten "reading is dreaming.." jsou naprosto top! Taky bych je chtěla mít :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty si ty artprinty tiskneš normálně přes obyč tiskárnu na papír nebo?

    OdpovědětVymazat
  5. Opět nádherná práce. :) Ještě jednou děkuji za artprint na přání. ;-) Reading is dreaming mi zdobí pokojík i fotky na instagramu. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak, odkaz už je zkopírovaný a zítra se bude malovat :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná práce! Všechny jsou naprosto úžasné.

    OdpovědětVymazat