sobota 13. května 2017

Unboxing: Meraki Candles April box

Konečně jsem se dočkala svého dubnového balíčku s Meraki boxem (je fakt smutný, že i lidi v Kanadě je dostali dřív než já #levelceskaposta). Oproti březnovému boxu, který mě vůněma nijak neuchvátil, tak dubnový to dokázal a já jsem neskutečně spokojená. Téma tohoto boxu bylo FAR AWAY LANDS a byl určen pro fanoušky Pána Prstenů, Her o trůny a Brandona Sandersona.





Už tradičně začnu nesvíčkovými předměty.

Jako první se v boxu nacházela placka s tématikou Percyho Jacksona. Kterého jsem nečetla, tudíž mi je k ničemu, takže pokud by po ní někdou toužil, napište mi :D

 

Design na této tašce je od BookwormBoutique. A co dodat? Miluju jí. Miluju Pána prstenů a tento citát. Prostě dokonalost.


Dalším předmětem byla záložka od Till&Dill, která je n-á-d-h-e-r-n-á!


A klasicky tam byla i záložka a informační "letáček" od Dinomateart - a tentokrát se vážně povedl. Jen se podívejte!



Jak už jsem řekla o něco výše, tak březnový box mi vůněma vůbec nesedl, ale tento, dubnový, už ano. (možná tu teď tak trochu decentně čmuchám k jedné z nich)

Začnu tou jedinou, která mi nesedla. Tou je Essos, inspirovaný Hrou o trůny. Já přečetla jen první tři knihy a viděla první dvě série a je malá pravdepodobnost, že bych s tím chtěla pokračovat, takže asi nikdy nezjistím, co přesně to je. A kde. Nevím, čím přesně co to je.. Je to taková nespecifikovatelná podivná a štiplavá vůně, která mě prostě nesedí.


Druhou svíčkou je Narnia. Asi není třeba komentáře. Ta mi voňí jako taková ta dětská růžová pasta na zuby šmrncnutá peprmintem.


Jako třetí je Elendel, inspirovaný Sandersonovou sérií Mistborn (kterou jsem ještě nečetla, ale chystám se). V koutku duše jsem doufala, že to bude Elantris, protože to je jedna z mých nejoblíbenějších knížek vůbec, ale co naplat. Elendel voní trochu jako Vánoce, ani nevím proč, ale cítím tam hřebíček.


A mým osobním favoritem je Rivendell. Jako milovník Pána prstenů, jsem touto svíčkou hrozně nadšená a to, že voní hrozně svěže a tak přírodně, vůbec není na obtíž.


No. Co Vám mám říkat.. stálo to za každou korunu!


6 komentářů:

  1. Tak tento balíček se povedl :) Zajímalo by mě, jak voní Narnia a Rivendell :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chvíli jsem dumala nad tím, co to je Elendel z Mistborn. Myslím, Markét, že k téhle části se ještě chvíli nedostaneš, protože podle "the coppermind" wiki je až z druhé éry. ^.^ Ty svíčky jsou opravdu lákavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aháá :D já vůbec nevěděla, že tam je víc ér. Nevadí. Ale aspoň voní hezky.

      Vymazat
  3. Doplním: Essox je v GoT ten kontinent, kde je Dany. Je mnohem větší než Západozemí, jmenuje se divně jinak a nic tam není kromě pár měst na pozadí. :D

    Jinak balíček i svíčky vypadají skvěle! Je pravda, že nejsem nějaký velký nadšenec do svíček, ale když to tak vidím, pro moji peněženku je to asi mnohem lepší. :)

    http://jaderna-knihomolka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych už teoreticky měla vědět, co to je :D mám díry v dírách.

      Pro peněženku to neí úplně příjemný, ale dá se to přežít :D

      Vymazat