čtvrtek 29. prosince 2016

Nové knižní přírůstky za: Prosinec 2016

V posledním měsíci jsem se já osobně velmi krotila v koupi nových knih, ale i tak jsem jich nakonec nakumulovala hrozné množství (a to nejen díky Vánocům). Celkově mi přibylo sedmnáct nových knih, ale z nich jsem si pořídila jen šest (a za levno).

Jaké krásky mi tedy rozšířili knihovnu?





Začnu předobjednávkou a tou byly Fanstatic Beasts and Where to Find Them. Tuhle knihu jsem prostě musela mít a předobjednanou jsem jí měla už pár měsíců. No není nádherná?

Další knihou, kterou jsem si pořídila byla The Walls Around Us, kterou jsem si pořídila na Albatros bazaru za celých čtyřicet korun. Nekup to!

Flashfall byl v prosincovém FairyLootu.

V knižním outletu jsem si pořídila Nowhere But Here od Katie McGarry. Knihu jsem četla si před rokem v elektronické podobě a hrozně se mi líbila. Když jsem jí viděla za tři dolary, neodolala jsem.

Od Katie McGarry jsem si koupila i další její knihu, Dare You To, také z knižního outletu.

Pár knih jsem získala i výměnou za záložky. Jednou z nich je Anna and the French Kiss, která vyšla i v češtině jako Polibek pro Annu.

Další pak je The Lovely Reckless, která jednu dobu byla všude po instagramu a neuvěřitelně mě zklamala (první znepokojení u mě nastalo hned poté, co jsem knihu otevřela a objevila, že první tři strany byla jenom chvála od jiných známých autorů.. když někdo vidí potřebu, sepsat tolik chvály něco to naznačuje).

Třetí a čtvrtou jsou Catching Fire a Mockingjay. Přiznávám se, doteď jsem neměla Hunger Games ve fyzické podobě. Ale protože tuhle sérii miluju tak jsem neodolala.

Dvě knihy jsem pak dostala i v mém balíčky od Secret Santy. Těmi jsou The Raven Boys a Second Chance Summer, obě byly velkým (a hlavně milým) překvapením. Obě knihy jsem dlouho chtěla a nemůžu se dočkat až si je přečtu.

Od Káji jsem dostala I'll Give You The Sun, tu krásnou oranžovou žlutou verzi s "ilustracemi."

Jako poděkování za pomoc mi byla darována i Ze života blbky.

A poslední tři byly pod Vánočním stromkem. První z nich je česká verze Winter (pěkně do mé sbírky Měsíčních kronik).

Druhou je And I Darken, která je převyprávěním Vlada Napichovače a má jednu z těch nejnádhernějších obálek, co jsem kdy viděla. Nemůžu popsat, jak moc se těším na to, až si jí přečtu.

Poslední je Empire of Storms, pátý díl Skleněného trůnu.



A jaké knihy jste si koupili a dostali vy?

7 komentářů:

  1. Já mám tentokrát 15, ale závidím ti pár kousků :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem za svátky těžší "jen" o nějakých osm knih a i to jsem považovala za pořádný balík. ^▽^ Vejdou se ti vůbec všechny do knihovniček? ^.~

    Knižním outletem myslíš bookoutlet.com? Jak to tam funguje s poštovným a s dodáním? Nikdy jsem se u nich nakupovat neodvážila. ^.^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě tam trochu místo mám, ale už je ho tam vážně málo :D

      Nene, co jsem koukala, tak bookoutlet ani neposílá do čech. Ja kupuji z http://www.medimops.de/ - poštovný za každý dvě knížky tři eura, zatím jsem byla pokaždý spokojená a během týdne jsem knížky měla doma. A pak http://www.thriftbooks.com/ kde je poštovný na knížku nějakých pět dolarů (ale často tam mívají hardbacky za směšně malou částku ve výborným stavu, takže se to vyplatí) a doručení trvá tak měsíc.

      Vymazat
    2. Ne první odkaz se podívám, u stránky jsem vůbec netušila, že by mohla prodávat i knihy v angličtině, jen bude trošku boj s tím, že neumím ani slovo německy. ^▽^
      Thrifft Books jsem procházela jen zběžně u dražších knih (např.: Vicious) a bohužel jsem je vždy našla jen za běžnou cenu.

      Vymazat
    3. Dyžtak napiš třeba na IG, poradim ti, kdybys něco potřebovala :)
      Já jsem si tak třeba koupila Queen of Shadows s poštovným mě to stálo jedenáct dolarů, nebo Nowhere but here s poštovným na sedm dolarů :) je potřeba sledovat ty ceny, jak se mění

      Vymazat
  3. 8 jsem dostala a 7 koupila - to je asi nejvíc za celý rok :D Máš tam spoustu krásných kousků, i když většinu z nich ještě nemám anebo jsem je četla už dřív ;)

    OdpovědětVymazat