sobota 28. července 2018

Unboxing: July OwlCrate Jr.

Já vím. Dlouho tu nic nepřibylo, ale já vám nějak nevím. Jak je léto, tak čtu buď staré knížky, mangu nebo romanťárny a nemyslím si, že by Vás na ně zajímaly recenze. Takže až se zase dostanu do nálady na fantasy, novinky nebo přečtu něco, co by Vás podle mě zajímalo, tak to sepíšu. (Pokud Vás zajímá, co čtu, tak si mě klidně přidejte na Goodreads - najdete mě pod mlovesreading, dávám tam všechno krom většiny mangy, co přečtu).

Každopádně, tady je unboxing dalšího OwlCrate Jr. Hned musím říct, že kdybych za tehle box zaplatila a přišel, ani by mi to nebylo líto! Tohle je snad můj druhý nebo třetí nejoblíbenější box ze všech, které jsem od nich dostala!

Téma bylo TRUE CALLING.



Krabice mi přišla takhle poškozená, ale naštěstí vše bylo v pořádku!
 




Jako vždy, první je spoiler kartička!



Dále tam byl praporek na motivy Percyho Jacksona. Přiznám se, doma mám asi tři Riordanovy knihy, každou z jiné série a ani jednu jsem zatím nečetla. Ale napravím to! A mezitím praporek poputuje dál, k někomu, kdo vím, že si ho s hrdostí vystaví.



Druhým předmětem byla enamel pin (jak se tohle řekne v češtině? Za boha si nemůžu nic vybavit :D) na motivy knih Guillerma del Tora. Osobně mi to nic neříká, ale líbí se mi.


Z čeho jsem nadšená je čaj na motivy Hobita od Riddle's Tea Shoppe. Už dlouho jsem od nich chtěla něco vyzkoušet a ta etiketa je prostě boží!



Víte co je tohle? To je nálepka na motivy Nikdyuše! NADŠENÁ! Ty deštníky! Miluju!


Až bude můj bratranec větší, tak tohle určitě využije. Meč a štít na vybarvení a nafouknutí. Z toho podle mě bude úplně paf.


Upřímně, i z měsíční památeční placky jsem odvařená! Nevyužiju jí (stejně jako ostatní placky), ale hrozně se mi líbí.


Knížkou měsíce je The Legend of Greg. Autor mi nic neříká, ale podle anotace to vypadá zajímavě. A upřímně už musím ty knížky z těhle boxů začíst číst. Teď nedávno jsem přečetla Nikdyuš a to bylo něco naprosto skvělýho a jsem fakt ráda, že díky OwlCratu mám tak podepsanou kartičku Jessicy.


Samozřejmě nechyběla ani podepsaná kartička a dopis od autora.


Téma příštího měsíce je STORYTELLER'S TOOLKIT, na což se, jako někdo kdo se taky snaží napsat něco vlastního, hrozně těším. Tak snad mě to nezklame.

Jako vždy - můžete použít MLOVESR při koupi jak OwlCrate nebo OwlCrate Jr. a dostanete 10% slevu.

Červencový box se mi fakt hrozně líbí a ani by mi nevadilo za něj zaplatit. Je to jeden z mála boxů, kde si většinu věcí nechám pro sebe a nedám bratranci. Co na něj říkáte vy?

4 komentáře: