čtvrtek 19. dubna 2018

Unboxing: April OwlCrate Jr.

Víte, jak jsem minule říkala, že to bude můj poslední box? Tak se mi nějak poštěstilo a oni si mě znovu vybrali do týmu, takže i další tři měsíce se mi do rukou dostane tenhleten middle grade box, z čehož jsem hrozně nadšená. A musím říct, že jsem za to hrozně ráda i z toho důvodu, že se mi do rukou dostal dubnový balíček, který je zatím ten nejlepší, co jsem od nich obdržela! Téma bylo MYTH&MIGHT a byl nadupaný předměty inspirované mýty z celého světa!





Už jenom ta spoiler kartička se mi hrozně líbí! Přesně vystihuje tu starodávnou atmosféru a za mě fakt nádhera!



Klasiky, památeční placka.


Dalším předmětem bylo kapesní zrcátko s motivy hinduistických bohů (kteří se budou objevovat i v knize měsíce).


Pak jsem vytáhla tuto oboustrannou kartu. Jedna strana je na vybarvení s motivem norských bohů a na druhé straně se nachází osmisměrka, opět na norskou mytologii.



Z čeho jsem naprosto odvařená je tahle samolepka s Romulusem a Remusem, zakladateli Říma. Naprostá nádhera.


Gradujeme, protože další předmět je ještě lepší jak nálepka. Je jím knížka, průvodce řeckou mytologií, z čehož jsem naprosto nadšená a nemůžu se dočkat, až si jí přečtu a přidám do mé sbírky s řeckou mytologií.


Z dalšího předmětu jsem zase tak moc nadšená nebyla. Je jím povlak na polštář s citátem z Percyho Jacksona. Já jsem Percyho nečetla, ten citát se mi moc nelíbí a navíc to nemá úplně ty správné rozměry.


A knížka měsíce mě zase dostala. Je jí Aru Asha and the End of Time od Roshani Chokshi. Vídala jsem jí na instagramu a dost se mi líbila. Nekoupila jsem si jí, protože jsem od autorky četla jednu její jinou knihu a ta se mi nelíbila, tak jsem to radši nechtěla riskovat. Takže jsem hrozně ráda, že mi přišla takhle v boxu a já tak budu mít možnost si jí přečíst.


Součástí balení s knížkou byla i tahle rozkošná maska na spaní a samozřejmě podepsaná kartička a dopis od autorky.



Tématem příštího měsíce je MONSTER MASH. Na to jsem dost zvědavá, vůbec nevím, co od toho čekat, ale myslím, že ta knížka bude skvělá. Jako vždy, mám pro Vás i 10% slevový kód MLOVESR, který můžete použít jak na objednání OwlCrate Jr., tak klasického OwlCratu.




Tenhle box mě vážně nadchnul! Co na něj říkáte vy?

4 komentáře:

  1. Gratuluji k opětovnému vybrání 💖

    OdpovědětVymazat
  2. Také gratuluji! :)
    Občas přemýšlím, že bych box někdy vyzkoušela, ale zatím mě odrazuje cena :D tak uvidím později, až na tom budu finančně lépe, jestli jej vyzkouším nebo ne.
    Každopádně super článek! A snad se ti kniha bude líbit:))
    Mrs. Jungová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! <3

      Za sebe fakt doporučuju :) teda asi hlavně klasický OwlCrate, v poslední době tak jsou fakt parádní kousky, knížky jsou podepsané a mají exklusivní obálky, takže ve výsledku to za to stojí :)

      Taky doufám! A ještě jednou děkuju <3

      Vymazat