středa 11. dubna 2018

Nové knižní přírůstky: březen 2018

No, musím říct, že březen byl pro mojí peněženku moc příjemný. Sama jsem si nekoupila žádnou knihu, přišla mi jen jedna předobjednávka a to se skoro nepočítá, že? Hlavně, když jsem si knížku předobjednávala před rokem! Ale i tak mi do vlastnictví přibylo neskutečné množství knih?

Jaké to jsou?



Hned na začátku měsíce mi dorazil recenzák od Megaknih - Setkání stínů od V.E.Schwab. Tuhle autorku miluju a rozhodně můžu jenom doporučit.

Na Yoli narozeninách se mi do rukou dostaly hned dvě knihy. První z nich je reading copy Smrtky od Neala Shustermana a ta se mi taky hrozně líbila. Skvělý nápad, skvěle napsané a těším se na další díly. Druhou je novinka od českého autora Muffin a čaj od Thea Addaira. K té jsem se ještě nedostala, ale u té si musím počkat, až na ní bude nálada.

Od Crown publishing mi přišly dvě další knihy - Little French Bistro od Niny George a The Pisces od Melissy Broder, která mi svým tématem připomíná Tvář vody.

A pak mi konečně došla i moje dlouho očekávaná předobjednávka - Obsidio! Hned jsem se do ní pustila a přečetla. Opět je to úžasně čtivé, originální a skvělé zakončení série.

Na poště mě čekal obří balík od Slovartu, uvnitř bylo neuvěřitelných dvanáct knih! První z nich bylo Neuvěříte, co se stalo potom od Jamese Grosse. No a dalších jedenáct knih je z jedné série. Už víte jaké? Jak vycvičit draka od Cressidy Cowell.

V OwlCrate Jr. na mě čekala kniha Granted od Johna Davida Andersona, která vypadá vážně zajímavě a těším se na ní.

Pořád to není vše! Pak jsem se stavila v Euromédii pro jeden recenzák a nakonec jsem odešla s třemi knížkami. První je Podělaným navrch od Becky Albertalli, kterou jsem si naprosto zamilovala. Hrozně se mi líbila a neuvěřitelně jsem se dokázala do hlavní postavy vžít. Od samé autorky jsem si odnesla i Probuzení Simona Spiera, která mě bohužel zase tolik neuchvátila. Byla hezká, milá, ale nechápu, proč jsou z toho všichni tak odvaření. A poslední je kniha z nové edice new adult knížek Alfasamec od Vi Keelandové. To byla hrozně čtivá, odpočinková kniha, kterou jsem přečetla během pár hodin, stránky plynou tak rychle, až se jeden nestačí divit.

A to bylo za březen vše!
Co přibylo do knihovny Vám?

1 komentář:

  1. Moje peněženka zatím ještě neví, že se podívá na Svět knihy :D
    Muffin a čaj je skvělý :) Mně přibyl Zrádce trůnu (momentálně čtu, zatím super), Dvůr křídel a zmaru (5*), S láskou tě nenávidím, Led nebo oheň, Ptáci v trní, Černé znamení (5*, pokr. Divotvůrce), Griša 3. Smrtka mě taky dost zaujala, ale podívám se po ní nejspíš až na SK :)

    OdpovědětVymazat