středa 28. února 2018

Unboxing: February OwlCrate Jr.

Musím říct, že cesta k tomuhle boxu byla horší než obvykle (obvykle pro mě znamená čekání minimálně 30 minut na poště). Jak to může být ještě horší, ptáte se? Z nějakého mě neznámého důvodu mi únorový balík skončil na celní poště. Vzhledem k tomu, že předchozí mi vždycyk došly normálně na poštu, tak fakt nechápu, co se stalo. Asi potřebovali mých 103korun za to, že mi mohli vydat balík (a před tím tomu předcházelo sáhodlouhé řešení s pánem na přepážce, že doopravdy nemám fakturu a nemám ji jak získat).

No. Ale musím říct, že za to tenhle balíček stál. Zatím jeden z nejoblíbenějších OwlCrate Jr. boxů, které jsem dostala.

Téma bylo WILD MAGIC!





Klasicky prvním předmětem byla spoiler kartička, která je dle mého naprosto bravurně provedená a miluju tu grafiku.



Nemohla chybět ani každoboxová památeční placka! Tahle se mi fakt líbí, a kdybych nosila placky, tak si jí i někam dám.





Součástí boxu byl provázek a spousta návodů na to, jak vázat uzle. Jsou jak z této strany, tak i z opačné a tohle je věc, která si myslím nadchne většinu dětí, jak holky, tak kluky.


Dalším předmětem byl tento šátek s exklusivním vzorem.


Pak jsem tam našla magnet, k sérii The Wildwood Chronicles. To mě upřímně vůbec nic neříká, ale magnet se mi líbí a vůbec mi nevadí, že nevím, odkud je.


Předpředposlední věcí je malý, roztomilý sešítek, který ladí ke knize.


Boží věcí na únorovém boxu bylo to, že uvnitř nebyla jen jedna kniha, ale dvě! The Yeti Files je pro hodně malé čtenáře, je tam spousta obrázků a málo textu (ale komiks to není, jasný pane). Je to naprostá roztomilost a hrozně se mi to líbí (jak říkám, vnitřně je mi tak pět).


A poslední je kniha měsíce. Tou únorovou vyvolenou je Arlo Finch and the Valley of Fire. Nakoukla jsem dovnitř a jsem z toho nadšená. Vypadá to jako nadprůměrná middle grade knížka, kterou si fakt užiju.


Samozřejmě nemohl chybět ani dopis od autora a podepsaná kartička.


Na úplném dně se nacházela kartička s tématem příštího měsíce - I WISH. A je to určené pro fanoušky Zakleté Elly (na tenhle box se hrozně těším, Ellu jsem jako malá viděla asi tak tisíckrát a byla to jedna z mých oblíbených pohádek).



A jako vždy můžete použít můj kód MLOVESR pro 10% slevu na svůj box - ať už klasický OwlCrate nebo OwlCrate Jr.

Jinak z únorového boxu jsem nadšená! Jsem fakt ráda, že jsem ho nakonec z celní pošty dostala, byla bych fakt naštvaná, kdyby mi to nevydali. Co na něj říkáte vy?

3 komentáře:

  1. Tak to vypadá úžasně!
    Taky budu muset nějaký ten box vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tady tento box vidím poprvé. Vypadá opravdu kouzelně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem se na tu sérii podívala a myslím, že by se ti mohla líbit :D Jinak předměty vypadají krásně, ale tentokrát bych si tam nic nenašla :)

    OdpovědětVymazat