pondělí 27. listopadu 2017

Unboxing: November OwlCrate Jr.

Konečně se i ke mě dostal listopadový OwlCrate Jr, který byl stejně skvělý jako i předchozí měsíc! Musím říct, že mě poslední dobou mnohem více oslovuje tenhle Jr. box oproti tomu klasickému.




Po otevření na nás vykouklo téma měsíce (a spoiler kartička v jednom) - CURSES. A z druhé strany pak byl seznam věcí, nacházející se v boxu.


Pak tam byl ametyst, v krásném pytlíčku i s vysvětlující kartičkou.


Další předmět je asi mým nejoblíbenějším z celého boxu - tužky s vyrytými kletbami, které se nepromíjejí. Ty jsou fakt parádní!


Následovaly tetovačky - celkově tam je šest motivů, každý nějak spjatý se štěstím.


Nemohla chybět ani klasická památeční placka!


Tohle bych asi měla znát a vědět, odkud to je, ale nic mi to neříká. Je to pohlednice, kterou ode mě bohužel asi nikdo nedostane.


Tento box byl speciální v tom, že se v něm nebyla jenom jedna knížka, ale dvě. Bonusovou knížkou byly Andersonovi pohádky s touto krásnou obálkou! A je v ní i má oblíbená Malenka!


No, a poslední balíček byl klasicky hardback. Tentokrát v boxu byla kniha Nevermoor, která vypadá fakt lákavě a těším se, až si jí přečtu!


Přiložen byl samozřejmě i dopis od autorky, z jehož druhé strany byl takovýhle krásný artprint ke knize.


A podepsaná kartička s bločkem.


Nemohla chybět ani kartička s tématem příštího měsíce: ABRACADABRA.


Pokud by se Vám příští box zalíbil, můžete použít můj slevový kód MLOVESR, se kterým získáte 15% slevu. A můžete ho využít i při koupi klasického OwlCratu!

Co říkáte na listopadový box?

8 komentářů: