pátek 31. března 2017

Nové knižní přírůstky: Březen 2017

Po březnu se můžu hrdě poplácat na rameno, protože je to nejmenší bookhaul snad za poslední rok! Sama jsem si jich moc nekoupila a ani jinak nedostala A NAVÍC jsem se asi dvaceti knížek zbavila, takže jsem si udělala ještě místo v knihovně!

Jaké kousky mi za březen přibyly?






Začnu těmi, co jsem si koupila. Jako první kousek tu mám Krásku a zvíře, kniha napsaná podle klasické pohádky a nového filmu s Emmou Watson (Káááájo, kdy už na to půjdeme?).

Druhou knihou je Walk the Edge, kterou jsem si pořídila z knižního bazaru, takže ta cena vůbec nebyla špatná. Zrovna tahle kopie byla z knihovny a vzhledem k tomu, že si jí dle papírku vevnitř nikdo nepůjčil, tak je v perfektním stavu.

A poslední je Famrfál v průběhu věků. S novinkami o nové edici mě přepadl strach, že ta stará se vyprodá a bude po ní stejná scháňka jako po staré edici Zvířat. Famrfál byl jediný, který jsem z těch tří neměla, takže jsem je chtěla mít všechny ve stejném stylu. A cena byla taky moc pěkná.

Lola and the boy next door jsem dostala výměnou za záložky a já tak mám volnou trilogii od Perkinsonové kompletní. (Ale abych pravdu řekla, tak už jsem přečetla Annu a Islu a neohromilo mě to.)

Lásku v prachu hvězd v této limitované edici jsem dostala na oslavě třetích YOLI narozenin.

Výměnou jsem získala i Návrat na vinici - klasická romanťárna, kterou si určitě užiju až se dostanu z mého období, kdy se mi prostě vůbec, ale vůbec nechce číst.

Až se vyhrabu z celkem obří čtecí krize, pustím se na recenze na Tři přání a Milého Johna, které jsem dostala na recenzi.

A to je vše. Krása, ne? *jsem dobrá*
Navíc, všimněte si, jak poprvé za dlouho dobu převažují knihy v češtině!


4 komentáře:

  1. Používání Kájinýho jména v článcích a videích se ještě stane fenoménem! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba si na něj časem dá patent a my budeme muset platit za to, když ho použijeme :D

      Vymazat
  2. Moc pěkné kousky :) Jeden zajímavější než druhý :) Už nedočkavě vyhlížím Lásku v prachu hvězd :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že pak sepíšeš recenzi, abych věděla, jaký to je, protože já se k tomu v dohledný době nedostanu :D

      Vymazat