čtvrtek 22. prosince 2016

Unboxing: December FairyLoot

Rozhodla jsem se na Vánoce obdarovat a to svým prvním knižním boxem. Dlouho jsem se rozmýšlela nad tím, který si pořídit a nakonec jsem se z několika důvodů rozhodla pro FairyLoot. Jedním z nich je tato nádherná krabice. Dalším bylo i to, že byl o nějakou stovečku levnější než ostatní. A třetím bylo téma - SCI-FI ADVENTURE, což mělo být perfektní pro fanoušky Měsíčních kronik a Star Wars.




Jako první co na mě vykouklo byla FunkoPop figurka. To že v boxu bude Funko jsem věděla a tušila jsem, že to bohužel bude ze SW, ale i tak jsem doufala, že to bude něco jiného. Pro ty co to nevědí, tak já a SW se nemáme v lásce. Ale tahle potvora si naštěstí našla láskyplný domov jinde, aneb díky bohu za kamarády, co mají rádi Star Wars.


Pak se tam nacházely tyto rozkošné fusky. Inzerováno to bylo, jako "něco, co nás v zimě udrží v teple," což by tyhle ponožky asi uplně neudělaly, ale jsou nádherný. A taky mi jsou hrozně ale hrozně velký.


Další věcí byly tyto dva odznaky, ze série Red Rising. Mě to nic neříká, knihy jsem nečetla a nechystám se. Vím jenom, že autor je fakt fešák. Takže pokud by o ně někdo měl zájem, dejte vědět :D


Tento zelený prášek má zbarvit vodu do zelena a asi hezky vonět. Myšlenka hezká, ale taky mě to nenadchlo (a nejen proto, že se radši sprchuju - ne, že byste potřebovali vědět moje koupací návyky :D).


Dále se zde nacházelo vánoční přání a fotka majitelů/zakladatelů FairyLootu.


Druhá věc, která se mi zalíbila je tato záložka (jako někdo, kdo taky dělá záložky musím fakt pochválit!). Skvělá kvalita i nápis a celkové provedení.


Tento plakát, je vlastně to, proč jsem si celý box objednala. Na něm jsou čtyři hlavní mužští hrdinové z Měsíčních kronik. Je nádherný (i když trochu malý) a už si plánuju ho zarámovat.


Součástí byly i další dva plakáty, tyto však byly menší kvality (protože to byly "extras," papír tak byl mnohem méně silný).


Jako extra zde byl i pěti kapitolový sampler Way Down Dark.


A nakonec tam byla samozřejmě i kniha. Při svém odhadu jsem se vůbec netrefila, ale nakonec jsem i příjemně překvapena. Podle anotace kniha vypadá zajímavě a ta obálka je prostě nádherná. Součástí byla i záložka, podepsaná nálepka a dopis od autorky. Celá kniha byla zabalena v menším černém pytlíku s logem FairyLoot.


V boxu byl i FairyScoop, kde je rozhovor právě s autorkou FlashFall.


A jako poslední poslední spoilerová kartička. Z jedné strany byly (nečekaně) spoilery a z druhé obrázek, kterým bylo toho téma oznámeno.



Upřímně mě ten box dost zklamal. Asi kdybych ho dostala jako dárek, tak z něj budu mnohem více nadšená, ale když vím, kolik jsem za něj zaplatila a dostala jsem věci, které mi vyloženě nedělají radost, tak to mé nadšení dost snižuje. Kvalitou a rychlostí doručení jsem velmi spokojená, jen ne vyloženě obsahem. Asi jsem měla oželet ty Měsíční kroniky a pořídit si až příští FairyLoot, jehož téma zní naprosto božsky. Ale tak aspoň mám pěknou krabici :D

14 komentářů:

  1. Jééé, já se těším z toho, že právě já budu ten u koho Funko najde nový domov <3 Jinak, já tyhle boxy nekupuju, kdyby mi je někdo dal jako dárek, tak skvělé, ale nějak je mi těch peněz trošku líto :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. <3
      já už si asi taky sama žádný nekoupim :D jenom se budu modlit, že někdo bude štědrej

      Vymazat
  2. Moc pěkný balíček, ani jsem nevěděla, že takový box se dá u nás sehnat :) Docela mě to zaujalo, protože knížka i dárečky jsou vážně pěkné :) I ty odznaky k Rudému úsvitu :) Tahle série má být prý hodně dobrá :) Kde se dá prosím box sehnat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš si to objednat tady: http://www.fairyloot.com/ (pokud by sis chtěla koupit tří nebo šesti měsíční plán, tak na instagramu dost uživatelů nabízí slevový kod)

      Vymazat
  3. na tenhle se chystam :)))) jen musim pockat na pekny tema :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To lednový zní dost dobře :) a bude tam podle mě Caraval od Garberové, která taky vypadá luxusně

      Vymazat
  4. Já bych si ráda nějaký box koupila, ale právě se bojím toho, že vyhodím dost peněz a dostanu něco, co se mi nebude líbit. :(
    Co by jsi chtěla za ty odznáčky Red Rising? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, to přesně se mi stalo :DD řekla bych, že tohle byl můj první a poslední koupený box
      Heleee, tohle http://www.bookdepository.com/The-Hunger-Games-Suzanne-Collins/9781407157863?ref=grid-view :D ale přijde mi to moc jenom za ty odznaky, tak že bych klidně i přihodila pár mých záložek, aby se to nějak vyrovnalo :) dyžtak napiš na mail svobomarketa@gmail.com nebo na IG a domluvíme se :)

      Vymazat
  5. :D Autor Red Risingu je vážne fešák, ja ho už dávno okukujem na instagrame :D

    OdpovědětVymazat
  6. Boxy jako tento bývají tak drahé, že potom zamrzí, když tě nepotěší obsah. Ale alespoň že kniha tě zaujala, což bude jedna z těch dražších součástí boxu. ^.^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :) a Funko jsem prodala, takže aspoň trochu se mi to vrátilo.
      A celkově mě to "vyléčilo" od nutkání koupě knižních boxů :D

      Vymazat
  7. Škoda, že jsi z boxu zklamaná... Já bych jednou chtěla vyzkoušet třeba Owlcrate, ale trochu se bojím, že pro mě bude knížka příliš náročná. Na druhou stranu už bych pak neměla žádné výmluvy, proč nemůžu začít číst v angličtině :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po OwlCrate taky pokukuju :D
      Ono stačí, když člověk nepřestane číst a pak to jde samo :)

      Vymazat