neděle 2. října 2016

Unboxing: Meraki September box

Trochu netradiční unboxing, ve kterém Vám neukážu klasické rozbalování balíku s knihou, ale subcription box. Ten však také není ten uplně klasický. Jeho hlavním obsahem, není kniha, ale svíčky!






Zářijový box měl téma "Fae Lands," tedy země víl a všechny předměty byly inspirované Sarah J. Maas. Jako velký (VELKÝ) fanoušek ACOTARu a ACOMAFu (a buďme upřímní, hlavně Rhysanda), jsem si ho prostě musela objednat.


A vzhledem k tomu, že tento box má "centrálu" v Velké Británii, tak ani to poštovné není nijak příšerné vysoké a nezrujnuje Vás (není to jako boxy z USA, kde cena poštovného je stejná ne-li vyšší jak boxu samotného).


A co tedy bylo uvnitř?



V první řadě to byly čtyři svíčky - dvě inspirované Trůnem ze skla a dvě inspirované ACOTARem (více o nich o kousek níže).


Dále to byl tento nádherný řetízek s ikonickou větou z ACOMAFu "to the stars who listen and the dreams that are answered." Přívěsek je mou nejoblíbenější věcí z celého boxu.


Pak tam bylo kapesní zrcátko, naopak inspirované Trůnem ze skla.


A jako poslední tam byla tato záložka, upřímně netuším koho má zobrazovat, tak kdybyste věděli, tak mi to prosím napište.


No, a teď nazpět k tomu hlavnímu - tedy svíčkám.

PRYTHIAN


Vůně mi připomíná posekanou trávu, ale trochu štiplavější. Nebo možná trochu jako taková ta vůně do auta s "lesní příchutí."


VELARIS


Můj svíčkový favorit, jehož vůně mi připomíná čerstvě vyprané prádlo, kde bylo tak akorát aviváže. Takže přestože je cítit celkem výrazně, tak to nijak neotravuje. No prostě takhle fakt hezky voní.


LYSANDRA


Lysandra má hodně sladkou vůni a já tam především cítím karamel.


FERIAN GAP


Když jsem si poprvé čichla k Ferian Gap, tak první mou myšlenkou byly "Vánoce!" protože voní po hřebíčku, což je po skořici, typicky vánoční vůně.



Lysandra a Ferian Gap byly inspirované Trůnem ze skla a jsou hodně intenzivní. Velaris a Prythian jsou inspirované ACOTARem a jsou mnohem více subtilnější a jemnější - což já preferuji, takže tyto dvě jsou pro mě lepší jak ty dvě svíčky předchozí.

Říjnový box je již vyprodaný a má téma Villains (na ten se hrozně těším - bude tam svíčka inspirovaná Harry Potterem a Cizinkou).

Listopadový box se rychle vyprodává a má téma Myths and Legends (moje fotka! *blushing*) -  a protože od října budu Meraki candles na tři měsíce reprezentovat, jsem se na něm trochu podílela a částečně tedy vím co bude schované uvnitř. A rozhodně to bude stát za to! Pokud byste se rozhodli objednat (ať box nebo jiné svíčky), tak můžete použít můj speciální slevový kod READING10, díky kterému se Vám odečte 10% z ceny.

2 komentáře: