pátek 3. dubna 2020

Minirecenze: Nebe ze zlata od Laury Woodové

☆ a 1/2
Nebe ze zlataAutor: Laura Woodová

Název: Nebe ze zlata

Nakladatelství: Fragment

Rok vydání: 2020

Počet stran: 320












Milá oddechovka, která neurazí, nenadchne.

Tohle byla hrozně miloučká záležitost a být mladší, tak si ji užiju mnohem víc.

Pro mě to bohužel trochu ztratilo svoje kouzlo (čím jsem starší, tím jsem cyničtější) a tohle bylo na můj vkus až trochu moc sladké, moc nevinné, moc načančané.

Příběh jako takový je jednoduchý - chudá holka hledá dobrodružství a dostane se na pozemek boháčů, kteří si ji z nějakého důvodu oblíbí, a dobrodružství může začít.

Takovou zápletku jsem už prostě četla tolikrát.. Doufala jsem, že přijde něco, čím mě autorka překvapí, ale bohužel k tomu nedošlo.

Co celou knížku pozdvihuje je nádech Gatsbym a Pýchou a předsudkem. Jo a další velký bonus je ta obálka a její tisk - krásně zlatá, lesklá a naživo je to prostě nádhera.

A taky se knížka četla hrozně rychle a poměrně mě bavilo, i když mi nepřinesla nic nového. Prostě oddechovka, kterou máte za večer přečtenou. Potěší vás, nebudete litovat, že jste si ji přečetli, ale do týdne zapomenete, o čem vlastně pořádně byla.

Nebe ze zlata je přesně ten prototyp průměrných knížek, které jsou fajn, ale. Ale nepřináší nic nového. Ale už jsem něco podobného několikrát četla. Ale už jsem na to moc stará. Ale není zapamatovatelná.
Za recenzní výtisk děkuji Albatros Media.

2 komentáře:

  1. Řekl bych, že obálka se na této knize více než povedla, ale to je asi tak jediné.

    OdpovědětVymazat
  2. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat