pátek 10. listopadu 2017

Nové knižní přírůstky: říjen 2017

No. Teda. ZA TOHLE NEMŮŽU! Fakt ne! Teda z většiny ne.





Hned na začátku měsíce mi došla knížka Show Me The Way od A.L. Jackson, kterou jsem přečetla a můžu jenom doporučit!

Pak jsem zjistila, že jedna z mých nejoblíbenějších knížek slaví desetileté výročí a s tím vyšlo i nové vydání s bonusovým obsahem. A tak jsem si koupila svou druhou kopii Elantris.

V rámci Storygram Tours mi přišla knížka Under The Pendulum Sun, která vypadá hrozně zajímavě a magicky.

Výměnou za záložky jsem od Anet z Knižního nekonečna vyhandlovala čtenářskou kopii Šesti vran (do sbírky).

Na Humbooku jsem ve svém ambasadorském balíčku našla čtenářskou kopii Dívky inkousty a hvězd a Z kostí a inkoustu.

Pak jsem navštívila Euromedii a odnesla si tašku plnou knih! Táhnout se s tím domů nebyla sranda. Odnesla jsem si Čajové opojení, Techniky malby a pak horu guilty pleasure knížek. Po nich budu sahat, až budu mít zkouškové a budu chít něco u čeho nebude třeba vůbec myslet, co mi rychle uteče a u čeho se možná i zasměju. Těmi knížkami jsou Jak překvapit lorda Jacka, Jak svést lorda Neda, Poslední interview, Modrooký chlapec, Tajnosti sira Richarda a Náhodně hraběnkou. Z většiny to jsou nějaký historický romance, což je moje nejvíc guilty guilty pleasure literatura. Já miluju britskou historii a ráda si představuju, že to tam takhle fakt vypadalo (i když vím, že realita je teda někde úplně jinde).

Pak jsem si výměnou pořídila knížku Bane Chronicles - po přečtení Mechanického anděla a vlastně celé té série jsem si ho celkem oblíbila (i když za to může spíš seriál).

Výměnou za artprinty jsem dostala mrzimorskou verzi Kamene mudrců (kolikátá má kopie Kamene to je se dozvíte už brzo v druhé části článku Multiple copies - je jich dost).

Kvůli Humbooku a Jenny Han jsem si koupila To All The Boys I've Loved Before. Smůla byla, že pak podepisovala jen jednu knihu. A že jsem tam na autogramiádu vůbec nezůstala.

Nemohla jsem si nepořídit ilustrovanou verzi Vězně z Azkabanu, kterou jsem teda taky vyměnila za záložky.

V OwlCrate Jr. mi přišla knížka Wizards of Once, kterou napsala autorka Jak vycvičit draka. (Shameless selfpromo: pokud byste si chtěli OwlCrate, nebo OwlCrate Jr. pořídit, můžete použít MLOVESR pro 15% slevu)

Přes Databázi knih jsem si koupila knížku Vyjednavač od Brandona Sandersona, která je žalostně vyprodaná a prý neskutečně dobrá.

V říjnovém FairyLootu byly hned dvě knížky a to The Forest of Thousand Lanterns, což je převyprávění zlé královny a pak exkluzivní edice The Language of Thorns.

Nakonec mi o skoro měsíc po přečtení (díky bohu za eknížky) dorazila dlouho očekávaná Without Merit od Colleen Hoover.

Na konci měsíce mi pak přišly ještě dva recenzáky: Jak se točí Cizinka a Rychleji už mluvit nedokážu.

A konečně posledním přírůstkem je knížka, kterou mi zaslalo Crown publishing a to Crown, která mapuje nejen stejnojmenný seriál, ale i královninu historii.


Toť vše! Pokud dobře počítám, tak jsem ke mě za říjen dostalo neskutečných pětadvacet knih! (ale zase jsem si jich z toho koupila jen šest! což považuju za celkem dobrý číslo) (a dostaňte to na fotku, zvlášť když máte pochroumaný zápěstí!)

Co jste si pořídili vy?

5 komentářů:

  1. Tak to jsem na tom se svými třinácti knihami ještě dobře. A to jsem si říkala, jak mi v říjnu hráblo, když jsem teď točila můj přehled. Už to nemám kam dávat, nemluvě o tom, že teď vůbec nemám volný čas na čtení :D Ale knížky se kupovat musí, čas na čtení se najde klidně potom :D
    Jinak koukám, že máš poměrně dost anglické četby, to já jen českou, takže co tak koukám, koupila jsem si jen toho HP3 jako ty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda čas celkem mám, ale trávím ho znovučtením Harryho Pottera :D
      A přesně! Čas se najde někdy potom! :D

      Vymazat
  2. To je tedy vážně velká hromada knih. Jak jen to děláš... a hlavně, kdy je všechny čteš? :)) Užij si čtení, budu se těšit na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobře, teď si se svými 15 kousky přijdu naprosto normální. Vždycky si říkám nebudu nakupovat, nebudu nakupovat... no... nějak mi to zatím nevychází. :D
    Nejvíce ti závidím ilustrovaného Harryho, vypadá úžasně. ♥
    Fandom Before Blood CZ

    OdpovědětVymazat