úterý 10. října 2017

Unboxing: MerakiCandles One Year Celebrations box

S tímhle boxem jsem měla docela problémy - od odeslání uplynuly asi dva měsíce a box nikde, takže jsem musela psát na podporu, ale nakonec mi byl box bez problému poslán znovu a došel během asi čtyř dnů.

Jak už naznačuje název, tak je to výroční box a dle informací o něm to měl být fakt nadupaný box plný spousty skvělých věcí. Nakonec jsem z něj však byla dost zklamaná. Proč?



Protože bylo avizováno, že součástí boxu bude několik úžasný předmětů. Uvnitř byla jen záložka od FictionTeaDesigns, u kterých moc nechápu, proč po nich lidé tak šílí. Neříkám, že jsou ošklivé, to ne, jen prostě nechápu ten rozruch, který působí. Ale možná ze mě jenom mluví závist.


Další předměty byly vlastně jen kartičky s ilustracemi, které byly u minulých boxů, což mě jako někoho, kdo jich velkou část má, nijak nenadchlo. Celkově mi tahle "předmětová" část boxu přijde dost odfláknutá. Protože to bylo všechno.



Je pravda, že tam nebyly čtyři svíčky, ale bylo jich pět, takže tím se to trochu vyrovnává. (ALE STEJNĚ! Jde o princip!)

První z nich je UNBIRTHDAY, která je inspirována Alenkou. Osobně Alenku nemusím a nijak mě merch okolo ní neláká, ale svíčka voní krásně, takže si jí ráda zapálím. Má takovou svěží květinovou vůni, která není nijak silná a prostě voní fakt krásně.


Druhou svíčkou je pak GATSBY PARTY. Ta mě názvem taky nijak moc nezaujala, Gatsbyho jsem četla i viděla, ale nezanechalo to ve mně stejné nadšení jako v ostatních. Co se vůně týče, je to má nejoblíbenější svíčka z boxu. Je to taková příjemná, trochu nasládlá, citrusová vůně.


Další je pak YULE BALL, inspirovaná naším oblíbeným Vánočním plesem z Harryho Pottera. Bohužel mi vůbec, ale vůbec nevoní. Já nemám moc ráda, když mi svíčky voní po jídle a Yule Ball smrdí jako nějaká hrozně přeslazená buchta. Nebo možná nějaké cukroví? Prostě nope.


Vůní největším překvapením byla RUNE CEREMONY, která voní po kokosu a je inspirovaná knihami od Cassandry Clare. Kokos a já je jako olej a voda, ale ve spojení s ostatními vůněmi to není vůbec zlé a vlastně se dá říct, že mi i voní.


A poslední svíčkou byla CALANMAI, oslava na které se setkali naši oblíbenci ze světa Dvoru. Ta mi voní tak nějak neutrálně, až nijace. A teda hlavně nepopsatelně.


Celkově jsem z boxu celkem zklamaná. Hlavně teda proto, že nám bylo předkládáno, jak skvělej box to bude a kolik super věcí tam bude. Z tohohle ohledu mě fakt mrzí ten obsah. Ale svíčky mi až na jednu voní, takže to považuju za úspěch.

Co na box říkáte vy?


Ještě dotaz na konec - tyhle boxový unboxingy yay x nay?

6 komentářů:

  1. Za mě určitě ano. A můžu se zeptat, na kolik ten box vyjde v Kč?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždycky používám nějaký slevový kupóny, takže mě to vyjde mezi 500-600 podle aktuálního kurzu :)

      Vymazat
  2. No to opravdu není nic extra :) Co se týče těch kartiček, tak je to jako: "dáme vám co nám zbylo" :D

    Taky mi přijde docela vtipné, jak je v každé svíčce úplně jiná úroveň vosku... někde extra málo a jinde hodně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :D "nechci vám dávat nic, ale když už něco musím, tak tady máte tohle"

      Jojo, většina jsou podmíráky :D a aspoň ta, kde je toho nejvíc, mi nejlíp voní :D

      Vymazat
  3. Bože, já budu zase utrácet šílený peníze...! :D Kombinace "knih a svíček" je prostě něco pro mě... Jen se bojím, že se svojí šikovností podpálím barák...:D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Kdybych tento box otevřela, byl bych opravdu zklamaná...svíčky jsou to poslední na čem ujíždím :D

    OdpovědětVymazat