pátek 1. září 2017

Nové knižní přírůstky: Srpen 2017

Nevím jak je to možné, ale za srpen mi tolik nových knih nepřibylo (tedy alespoň na moje poměry). Nic nového zajímavého nevyšlo, po ničem jsem vysloveně netoužila a já to mám tak, že čím víc vydělávám, tím míň chci utrácet. Jsem divná, já vím.

Co mi tedy přibylo do knihovny?





Hned na začátku měsíce jsem dostala od Slovartu recenzní výtisk Kreativního písma, což je taková menší učebnice toho, jak na kaligrafii.

Pak mi přišly knížky z knižního bazaru, co jsem si objednávala v červnu, takže se skoro nepočítají. Těmi knížkami byly Gathering Darkness a Frozen Tides od Morgan Rhodes - díly tři a čtyři ze série Soumrak Království, jež v češtině evidentně nedovyjde. A pak mi rovnou došel i pátý díl - Crystal Kingdom (objednala jsem si ho v červenci, takže se to skoro taky nepočítá).

Poprvé jsem také zkusila Better World Books a musím říct, že to bylo asi naposledy. Nejenže to trvalo dva měsíce místo avizovaných 21 dnů (což by mi tolik nevadilo), ale přišla mi špatná knížka. To bych ještě taky přežila, ale na podpoře mi slíbili, že pošlou zpět peníze a neviděla jsem z toho ani korunu, psala jsem jim ohledně toho znovu a žádná odpověď. Takže místo hardbacku To All The Boys I've Loved Before mi přišel paperback jakési middle grade knihy. Fakt, že jsem jí nechtěla a za použitou knihou jsem dala víc, než kolik by mě stála jako nová, mě trochu irituje. Takže, BWB - jednou a dost.

V práci jsem pak dostala novinku Mramor a plátno - něco, po čem bych normálně nesáhla, ale třeba mě to bude bavit. Uvidíme.

V srpnu jsem si koupila dvě knihy. Byla jsem na dva dny ve Vídni (PANDY!) a protože si potřebuju zlepšit němčinu, pořídila jsem si dvě knihy. První z nich je Paper Princess - Die Versuchung, první díl Papírové princezny. Knihu už jsem četla a hrozně se mi líbila, protože jsem jí četla jako ebook, tak jsem si jí takhle pořídila ve fyzické podobě. A druhou pak byla kniha Rock My Dreams, která i přes svůj název je skutečně v němčině.

A nakonec poslední den v srpnu mi přišla i kniha na Storygram tours - The Tiger's Watch, kterou budu pak v září propagovat na instagramu.

A to je za srpen vše! Co jste si pořídili vy?

7 komentářů:

  1. To fakt si mala s BWB až tak zlú skúsenosť? Ja som s nimi v živote nemala problém, dokonca keď si odtiaľ objednávam, tak do dvoch týždňov mi to príde. To skôr s Bookdepository mám problém. Mne kniha ani neprišla, ani na mail mi neodpovedajú a o peniazoch nehovoriac. Takže asi tak....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ano. Tak to máme opačný zkušenosti, já mám s BookDepo jenom dobrý. Na email odepsali do druhého dne. Chtělo by to ty špatný zkušenosti úplně smazat :D

      Vymazat
  2. Musím se přiznat, že ani jednu z těchto knih neznám :( Ale vypadají dobře, snad se ti budou líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já za srpen jednu knihu dostala - jaksi jsem psala do jednoho nakladatelství kvůli jedné (pro mě významné) chybě v knize, tak mi pak paní šéfredaktorka nabídla, že mi za to něco pošle. Což je příjemné a vzhledem k tomu, jak jsem byla zpočátku nervózní to někomu psát, tak jsem z toho vyšla dobře. Potom jsem byla v Berlíně (taky pandy!) a tam jsem si pořídila jednu náhodnou knihu v němčině o vikinzích. Historický román, co vypadal dobře. Jinak mě taky překvapilo, že Němci hodně názvů knih prostě nechávají v angličtině. :)
    http://jaderna-knihomolka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné nové kousky :) Do Vídně na pandy bych hned jela taky, jen s němčinou jsme na tom špatně :) Čtení v angličtině piluji, ale němčinu zapomínám :D Přeji hezké čtení a jsem zvědavá na tvůj názor na The Tiger's Watch :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné knihy ale které nejsou že. =D Dost obdivuji čtenáře, co čtou knížky v cizím jazyce. To bych nezvládla ale ráda bych. =) I když ne v němčině, té mám plné zuby. =D =D

    OdpovědětVymazat