sobota 16. září 2017

Minirecenze: Po tvém boku od Kasie West



Autor: Kasie West

Název: Po tvém boku (By Your Side)

Nakladatelství: CooBoo

Rok vydání: 2017

Počet stran: 312









Výborná oddechovka, která zabaví a odreaguje.





Holka uvízne v knihovně a je tam uvězněná na několik dnů. A není tam sama! S ní tam je i tajemný spolužák Dax s temnou minulostí. Sen každé knihomolky, ne? Až na to, že naše hlavní postava Autumn vůbec není knihomolka a knihy jí nic neříkají. Té to jako sen nepřijde. A to i proto, že trpí úzkostnou poruchou.

Snad jako každá knížka od Kasie West se tahle dobře četla, děj plynul a já se nemohla odtrhnout od stránek. Člověk se nemůže nijak zaobírat detaily - to fakt nebyla žádná cesta z knihovny ven? A i Autumniny úzkosti se mi zdály místy dost zlehčovány a celkově si je tam Kasie prskla, kdy se jí hodily do děje. Objevil se tam i jakýsi rádoby milostný trojúhelník, ale tak jak byl podán, mi nevadil. Dax byl roztomilouš, i když o něm vlastně i po přečtení skoro nic nevím.

Ani jedna z hlavních postav mě nijak neiritovala, což se bohužel nedá říct o kamarádech Autumn. Těm bych všem jednu flákla. Naopak ale Autumnina rodina byla skvělá - podporující, milující a prostě rodina, jak má být. 

Po tvém boku je výborná oddechovka, která se skvěle a rychle čte. Navíc je dost fotogenická - mě osobně se hrozně líbí ta obálka (i když by Dax mohl mít trochu jiný boty) - má skvělou kompozici a barevně lahodí mým očím, což je oproti přechozí knížce od Kasie West velký skok dopředu.

Suma sumárum to není moje nejoblíbenější příběh od Kasie, ale i tak jsem si čtení užila a během dne jsem knížku měla za sebou.

2 komentáře:

  1. Docela mě láká (co si budeme povídat, hlavně kvůli prostředí :D), takže uvidím. Ale vypadá to nadějně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky zpočátku váhala, ale nakonec jsem ráda, že jsem do toho šla! :) pokud do toho půjdeš bez očekávání, tak to nemůže dopadnout špatně :D

      Vymazat