úterý 11. července 2017

Humboocký #MarryKissCliff tag

Humbook právě rozjíždí nový projekt: Marry Kiss Cliff tag, kde z archu sami vyberete, nebo vylosujete vždy tři postavy. A jak napovídá název, tak jednu z nich si vezmete, druhou políbíte a poslední hodíte ze skály dolů. 

Já to osobně znám s Kill místo Cliff a spíš bych preferovala Kill, protože je to takový drastičtější a rozhodování je o to těžší, když víte, že jednu postavu byste poslali na smrt, než že byste jí shodili ze skály a on to mohl přežít. #jsemsadista

S pár ambasadory jsme se sešly a natočili několik videí právě s tímto tagem, tak se můžete inspirovat.

Protože s tím, co jsem tam blábolila nejsem úplně spokojená, tak jsem si tag rozhodla udělat znovu.






Jsem rebel a hned první kolo začnu se čtyřmi mužskými hrdiny - Kai, Vlk, Thorne a Jacin.

Kaie bych si vzala. Byl to jeden z mých prvních bookboyfriendů a já ho pořád zbožňuju. Proč? Ani přesně nevím. Má prostě atributy perfektního přítele a navíc je fakt kus (aspoň v mý hlavě).

Thorna bych políbila. Protože má loď. A je vtipnej. A je to KAPITÁN! Ale v dlouhodobym měřítku bych asi měla nutkání ho zabít.

Upřímně Vlk a Jacin mi jsou oba dost ukradení. Ani jeden mi nepřirostl k srdci, takže bych je asi nechala bojovat na život a na smrt. Vítezi bych pak nechala pár dní k zotavení a následně ho shodila ze skály. #říkalajsemžejsemsadista

Druhé kolo bude kolo Skleněného dvoru, takže na řadu přicházejí Dorian, Chaol a Jeřáb.

Vzala bych si Jeřába. Ale nemohla bych mu říkat Jeřáb. Nechápu proč to proboha někdo překládal. Takže od začátku. Vzala bych si Rowana, protože tak bych nevyprskla smíchy při svatebním obřadu. Je to víla, má svaly a jeho loajalita nezná meze.
(btw. kdyby v možnostech byl Lorcan, vybrala bych si jeho. pochopíte po přečtení pátého dílu)

Políbila bych Doriana. Ani k tomu nemám moc důvody krom toho že je to princ, je hezkej a zrovna teď v létě by mě určitě krásně chladil svou magií.

A Chaola bych zabila. Chladnokrevně. Bez výčitek. Protože kvůli jeho pitomý knížce se posledního dílu Trůnu nedočkáme tohle září JAK JSME MĚLI! Kdo si chce číst nějakých šest set stránek o Chaolovi? Já ne. Nemám ho ráda. Přijde mi nudnej a prostě meh. V pátým díle vůbec nebyl a je to ten nejlepší díl ze série. Náhoda? Nemyslím si.

Ještě bych podle nějakých nepsaných pravidlech měla udělat i třetí kolo, ale jak jsem začala mluvit o Lorcanovi, tak si budu muset jít přečíst oblíbený pasáže z pětky.

Každopádně, připojte se k nám a udělejte si tag taky! Já jdu za Lorcanem.

2 komentáře:

  1. Tag mám v plánu :)

    No... nechci ti kazit plány, ale ta Chaolova kniha má být plnohodnotným dílem, na který bude navazovat ten další.
    Já jsem Skleněný trůn ještě nečetla, takže na Chaola nemám názor.

    Jinak v prvním kole bych volila stejně. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím no :/ už jsem to skoro obrečela :DD a mentálně se připravuju na to, že to budu muset fakt přečíst.

      To mě těší! Většina lidí, co znám, by si vzala Throna :D

      Vymazat