pátek 5. května 2017

Nové knižní přírůstky: Duben 2017

S novým měsícem přichází i shrnutí mých nákupů i nenákupů. Držela jsem se celkem úspešně, dle mého názoru. Sice jsem si jich koupila více, než jsem chtěla, nebo než jsem si předsevzala, ale cena některých byla tak směšně malá, že jsem tam ty chudinky nemohla nechat. Prostě nemohla.





Celkově mi do knihovny přibylo "jen" šest nových knih.

Začnu jednou z mých dlouho očekávaných knih (i když jsem ještě něčetla předchozí díly) a tou je The Song Rising - třetí díl Kostičasu v limitované edici. Předobjednávala jsem jí už minulý rok a i přesto se ke mě dostala až po všech ostatních. Což mě zamrzelo, protože to byl narozeninový dárek.. I když zase jsem je pak aspoň slavila dvakrát. Díky BookDepository.

Pořídila jsem si i knihu Vydělávaj blogem. Ne proto, že bych si nutně chtěla blogem vydělávat, i když by to bylo bezva, ale spíš kvůli části s daněma. Ta je sice psaná jako pro blbce, ale ani tak mi to nepomohlo. Asi potřebuju vysvětlení pro uplný debily. Aspoň že byla ve slevě.

Když jsem byly s Kájou v Luxoru neodolala jsem klasice volající mé jméno. The Man With in the Iron Mask je jeden z mých oblíbených filmů a Dumasovi knihy miluju, takže jsem jí musela dát nový domov. A to, že stála asi osmdesát korun vůbec neuškodilo.

A jako poslední koupenou je Ten Tiny Breaths, které se někdo chtěl zbavit na Facebooku za pade. Někdo se chtěl zbavit tohoto skvostu za padesát korun. Netřeba říkat, že jsem po ní skočila.

Výměnou jsem získala Něvěstu bílého lva. Anotace zněla zajímavě, hodnocení má dobré, tak proč ne?

A nakonec, v rámci spolupráce se Slovartem jsem dostala Bestie je zvíře na recenzi. Knihu zrovna čtu a zatím je to takové.. dost podivné. Snad se to obrátí dobrým směrem. (Představte si moje překvapení, když jsem zjistila, že to není další převyprávení Krásky a zvířete.. :D)

No a to nemluvím o tom, že v posledních dvou měsících jsem z knihovny vyřadila nějakých dvacet třicet knih a mám tam teď i trošku volného prostoru!

Co jste si v dubnu pořídili vy?

4 komentáře:

  1. Já jsem si omylem pořídila devět knih :DD
    http://dreamyinbooks.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné nové kousky :) Třetí díl Kostičasu bych si také ráda pořídila, ale počkám do českého vydání :) A Bestie je zvíře mě také láká, ale četla jsem, že je psaná zvláštním stylem :) Tak nevím :) Počkám si na tvoji recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě mám zbytek v aj, tak je chci mít všechny stejný :D #bookwormproblems
      Zatím jsem na nějaký stý stránce teprve a abych pravdu řekla, tak zatím nic moc :D

      Vymazat