pondělí 17. dubna 2017

Unboxing: Meraki Candles March box

Bohužel můj čas jako Meraki Candles rep skončil, ale znamená to, že se smířím s tím, že nebudu mít pravidelný přístup ke svíčkám? Ne. Navíc, mám spoustu slevových kuponů, které můžu použít. A vlastně jsem si březnový box dala k narozeninám, které slavím na začátku dubna. A HLAVNĚ, téma bylo Winged Warriors! Kdo tomu může odolat? Já ne.


Upřímně, od momentu, kdy mi přišel email s tím, že je můj box na cestě jsem netrpělivě sledovala, kdy někdo dá na instagram unboxing, abych věděla, jestli tam byla ta jedna svíčka, kvůli které jsem si to celé vlastně kupovala. Je tam! Je tam!

Jako vždy ale začnu nesvíčkovými předměty.

Prvním předmětem je exkluzivní sampler od Behind The Pages - tělové mléko. Gina je pak bude ve větší velikosti prodávat na své stránce. Voní nádherně a kdybych mohla, tak bych se v tom klidně i vykoupala. A navíc! Abraxos! Už dlouho jsem chtěla nějaký předmět s tímhle roztomiloušem.

 
Dalším předmětem je záložka od LexyOlivia. Z jedné strany jsou nádherné šupiny a z druhé pak citát, který celý box skvěle vystihuje.


Součástí boxu je i tento náhrdelník s šupinami od Cogs and Curiosities. Fotka to nedokáže uplně dobře vystihnout, ale šupiny se na světle hrozně pěkně lesknou a podle úhlu se i mění jejich barva.

 
Předposlední je artprint s Spirem, co vůbec netuším kdo je (:D), od Maliha_z_art.

 
A jako vždy se v boxu nacházela i infromační kartička od Dinomateart, která je jako vždy nádherná.



Teď přicházejí na řadu svíčky! Jako obvykle Heather odvedla skvělou práci, ale abych pravdu řekla, tak mě osobně moc neuchválili. Vůně v březnovém boxu vůbec nejsou můj styl.

Jako první je Drogon z Her o trůny. Jménem je to má nejméně oblívená svíčka z boxu, ale překvapivě nevoní vůbec zle. Jménem protože Hru o trůny uplně nemusím, přijde mi to hrozně zdlouhavé a buďme upřímní, smrt Robba byla neodpustitelná. A buďme ještě upřímnější, části s Daenerys a drakama patří k těm nejnudnějším. Drogon voňí jak peprmintová pasta na zuby.


Další svíčkou je Smaug z Hobita! Smaug by měl částečně vonět po skořici, ale já jí tam bohužel vůbec necítím. Ve výsledku je to taková nasládlá vůně, která ale není příliš silná, takže to vůbec není zlé. A navíc.. Hobita miluju (i když filmy stojí za prd).


Svíčka, kterou jsem nečekala a o to víc mě překvapila je Saphira z Eragona. Celou Paolini ságu miluju od dětství, ale skoro nejde sehnat žádný merch (a už vůbec ne svíčku) jí inspirovanou. Vůni nedokážu přesně popsat, ale je příjemná a svěží. A je mou nejoblíbenější ze všech čtyř.


A jako poslední je ta, kvůli které jsem si box objednala a vážně by mě naštvalo, kdyby tam nebyla! :D tramtadadá, je to Toothless! Jelikož vnitřně je mi pět, tak obzvlášť miluju Jak vycvičit draka a Bezzubku. Tahle svíčka byla prostě nutnost. Jenom mi bohužel nevoní. Příliš sladká vůně čokolády a pomeranče. Ale je to Bezzubka, takže se to bude muset přežít! Akorát jí nebudu otevírat. Nikdy.


No, a toť vše.

Dubnové téma je Far Away Lands, který jsem si (samozřejmě) také pořídila, protože je to pro fanoušky Pána Prstenů! Což já jsem, i když je už na čase, abych si dala maraton. Za chvíli ho Heather bude posílat a doufám teda, že mi přijde dříve jak ten březnový.
 

A co na něj říkáte vy?

7 komentářů:

  1. To muselo stat balik? Uzasne, zavidim

    OdpovědětVymazat
  2. Och, oni majú také krásne tie sviečky ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky :) Mě tyhle články baví, já se vždycky pokochám fotkami, svíčkami :) A tenhle balíček ti zrovna závidím :) Mě v knihách draci baví, takže mít svíčku se Šmakem nebo Safirou, to by bylo něco pro mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!
      Já draky taky miluju, takže jsem nedokázala odolat :D sice mi tyhle svíčky uplně nevoní, ale zároveň nelituju, že je mám

      Vymazat
  4. Krásné fotky! :) Svíčku se Safirou a Šmakem ti upřímně, ale opravdu upřímně z celého srdce závidím :D:D Nedivím se, že jsi neodolala! :D

    OdpovědětVymazat