sobota 8. dubna 2017

Knihomolské svíčky #2

Protože se mi pod ruku dostaly svíčky od dalších tří výrobců, rozhodla jsem se je Vám představit. Protože jak ráda říkám, nechce se mi utrácet samotný.

Plus na konci sepíšu další seznam výrobců knihomolských svíček, které jsem v posledních pár měsících objevila a stojí za pozornost.


EDIT (duben 2018): hodně z Vás teď kliká na tento článek a tak musím dodat i svíčky od Anet - AbyssCandle - svíčkám dělám etikety a na eshopu se objevují i různé záložky, artprinty a další ruční výrobky ode mě. Co se svíček týče, tak jim nemám co vytknout, krásně voní a rovnoměrně hoří. Doma mám většinu z nich a voní mi fakt všechny, krom jedné, ale to je tím, že nemám ráda sladké svíčky s vůní čokolády.
P.S. Jestli je tu nějaká svíčka, kterou byste si přáli, napište mě, nebo Anet a my to zvážíme :)
V první části jsem psala o zkušenostech s @quackerbooks a @merakicandles. Jak Markét, tak Heather si nemůžu vynachválit a rozhodně doporučuju obě.
(shameless selfpromo: kdybyste si chtěli objednat něco od Quackera, tak můžete použít kód MARKETA10 a tím získáte 10% slevu.)

Teď k těm novým svíčkám.

Jako první tu mám svíčku od @paperlyandco, která byla součástí knižního boxu. Dumbledore's office překvapivě nevoní po citrónech, jak by si někteří fanoušci mohli myslet. A pokud chcete vědet, jak přesně voňí, tak to Vám nepovím - je to takový neidentifikivatelný cosi. Ale voňí hezky. (*jihlavanka*).


Dáe tu mám svíčku od @twocandlethieves - HIGH LADY AND HIGH LORD. *nadšený křiiiiik* Miluju ji. Protože Dvůr mlhy a hněvu (teď někdy vyšla, přečtěte si jí). Zjišťuju, že jasmín mi hrozně hezky voňí a vzhledem k tomu, že takhle je popisován můj High Lord, tak takhle voňí skoro všechny svíčky jím inspirované. Rozhodně si nestěžuju.

Cenu mají o něco nižší, než jinde a ani poštovné není nijak vysoké (v porovnání s ostatními). Holky, co svíčky vyrábějí jsou z Británie, takže ani dodací doba není nijak dlouhá.

Co je zajímavé na těchto svíčkách je to, že na etikety používají fotky, které sami pořídily. Když se mrknete na True Story, tak uvidíte třeba i Prahu.


A jako poslední tu mám svíčku od @mugglelibrarycandles. S Ashley jsme udělaly takový výměnný obchod - já jsem jí poslala záložky, ona mě svíčku. Svůj výběr si nemůžu vynachválit. Protože nemám žádný mrzimorský merch, sáhla jsem po Hufflepuff svíčce a udělala jsem dobře. Hufflepuff totiž voňí po citrónech a to já ráda.

A ta barva! Ještě jsem se nepotkala s knihomolskou svíčkou, která by měla takhle jasnou barvu, většinou mají takový pastelový nádech. No jen se podívejte.


Tady je pár mých nových objevů (i když jako obvykle, problém je přemrštěně vysoké poštovné, ale aspoň se na ně hezky dívá):

@geekyclean
@ivylicious.soycandles
@burning_fiction
@flickthewick

Plus tady ještě jsou společnosti, co jsem vypisovala minule:

@literarylight
@themeltinglibrary
@inthewickoftime 
@novellyyours
@littleinklingsdesign
@koolandco
@wanderlightscandleco
@fragrancedfandoms
@biblioflames__fellowbookworms
@candleschezmelodie
@thewicklibrary
@hoshizoracandles
@sevenheartswaxco
@lumierecandleshop
@burningpagescandles
@threeknockscandles
@thecandlecodex
@bookandnookshop

Tak snad jsem Vás zase inspirovala k dalšímu utrácení :) 

6 komentářů:

  1. Skvělý článek :) Nějakou knihomolskou svíčku si chci taky opatřit, a tvůj článek je parádní inspirací! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek a vau, ty svíčky :) Nejzajímavěji vypadá ta s vůní jasmínu, tu bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Rozhodně vyzkoušej, člověk by nevěřil, ale je to hrozně příjemná vůně

      Vymazat
  3. Skvělý článek, přesně něco takového jsem hledala, pravda, že některé ceny za svíčky jsou šílené... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Cena svíčky se dá ještě přežít - je to dost, ale i jednou za čas se to dá přežít, ale to poštovný.. děs

      Vymazat