sobota 14. ledna 2017

Unboxing: Meraki Candles December box

Po menším zkouškovém hiatusu jsem tu zde s dalším článkem. Konečně mi na poštu dorazil dlouho očekávaný balíček s prosincovým svíčkovým boxem od Meraki Candles, jehož téma bylo TALE AS OLD AS TIME! Čekání na něj rozhodně stálo za to!





Už tradičně začnu nesvíčkovými předměty.

Jako první tu máme magnetické záložky od Read and Wonder s Flynnem a Rapunzel, které jsou naprosto rozkošné a ve skvělé kvalitě!


Dalším předmětem je artprint od Fictionfae. V reálu se krásně leskne a zelená se zlatou se k sobě výborně hodí.


Tento řetízek je od Cogs and Curiosities a je inspirován Cinder z Měsíčních kronik. Uvnitř lahvičky je nespočet malých součástek, které jsou neuvěřitelně detailní. Už dlouho v jejich obchodě pokukuju po všem, co tam mají, takže teď je snad můj chtíč po špercích na chvíli ukojen.


Dále v boxu byla i jedna velmi speciální záložka a to od nikoho jiného, než od mé maličkosti. Zatím všechny reakce na celý box (i na mou záložku) byly pozitivní, což mě neskutečně těší a hladí ego.


Jako klasicky zde byla i záložka od Dinomyteart a informační plakátek ohledně boxu (z druhé strany pak byl obrázek ze záložky).






A teď k samotným svíčkám.

I SEE THE LIGHT je inspirováno tou ikonickou scénou kde Rapunzel zpívá na jezeře s Flynnem a okolo nic létají světýlka. Vzhledově je svíčka nádherná, ale na mě osobně je její vůně až příliš silná. Upřímně, i kdyby její vanilková vůně nebyla tak intenzivní, tak mě by stejně neokouzlila, protože vanilkové aroma mě nevoní.


Malou mořskou vílou inspirována je KISS THE GIRL. Uplně nedokážu její vůni identifikovat, ale příjemně se čichá. Podle etikety má vonět jako seaweed a juniper berry.


WHOLE NEW WORLD, Aladdinem inspirovaná svíčka, má pro mě opět neiditentifikovatelnou vůni, ale opět velmi příjemnou. Obávala jsem se toho, že když se na etiketě píše, že svíčka bude vonět po koření, tak to bude tragický, ale opak je pravdou a koření vůbec necítím.


Pro mě nejlépe vonící svíčkou je TALE AS OLD AS TIME, inspirovanou Kráskou a zvířetem. Jako obvykle nedokážu přesně říct, po čem svíčka voní, ale je to taková ta svěží, trochu sladká vůně, co potěší všechny pachové buňky.





Celkově jsem z boxu hrozně nadšená (a nejen proto, že jsem byla jeho součástí!). Všechny předměty i svíčky jsou ve výborné kvalitě a celý box je velmi promyšlený a předměty k sobě ladí.

Únorový box je sice už vyprodaný (po boxu s tématem FANTASY REALTIONSHIPS se jen zaprášilo), ale MerakiCandles budou v pondělí znovu otevírat na Etsy s deseti novými svíčkami (jako je třeba Feyre nebo Marauders). Na svou objednávku můžete použít můj slevový kod READING10, který Vám sníží poštovné na únosnou mez.

10 komentářů:

  1. Jsem na tebe tak pyšná! A jsem moc ráda, že jsi mi svou záložku věnovala :) Určitě tohle bude jen odrazový můstek !! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krása... Na vlásku mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Mám je vystavený v knihovně a pořád po nich pokukuju :)

      Vymazat
  3. Ja jsem zvedava co bude v lednovem :D diky xxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak lednovej ti může být jedno, protože sis objednávala únorovej :DD ale jinak leden bude taky skvělej samozřejmě

      Vymazat
  4. Záložka je nádherná - velmi obdivuji lidi, co umí psát takovým krasopisem, sama se občas o něco podobného (""""podobného"""") pokouším ve volných chvílích a jen sama pro zábavu. A svíčky mě teda zaujali snad všechny. Nejvíc asi "I see the Light" - protože vanilka a protože Rapunzel. Budu muset omrknout etsy (asi se potřebuji odměnit za zkoušky, že jo)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!
      Koukni, já jejich svíčky miluju a odměna je samozřejmě nutná! :D

      Vymazat
  5. Naprosto krásné věci. A opět musím pochválit (a áchat) nad tvou záložkou! :) Dokonalost ♥
    Ráda se k Tobě budu vracet! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, to ráda čtu <3
      A moc mě těší mě, že se ti tady líbí <3

      Vymazat