sobota 29. října 2016

Unboxing: Meraki Candles October Box

Ten krásný čas měsíce opět nastal a mě na poště očekával balíček od Meraki Candles. Říjnové téma bylo Villainous a tedy plné zloduchů. A musím říct, že tento měsíc rozhodně předčil ten předchozí (unboxing TADY), jehož téma bylo Faerie Lands a bylo inspirováno Sarah J. Maas.



A co bylo v říjnovém boxu?




Začnu nesvíčkami.

Jako první zde byla jako vždy záložka. Nepopírám, že je krásná, ale pro mě to je vždy ten nejméně zajímavý předmět.


Druhým předmětem byla placka - to, co je na ní napsáno pronesl Moriarty. To je mě osobně uplně jedno, Sherlocka nesleduju, takže to klidně mohl říct Voldemort pro mě za mě. Každopádně placka he vážně nádherná a ta větička se mi hrozně líbí.


Pak se tam nacházela nálepka s nápisem "Convince me." A to už je můj šálek kávy! Prezident Snow patří mezi ty nejšílenější a nejhorší zloduchy a tak nemohl chybět ani v tomto boxu.


Poslední nesvíčkový předmět byl blok. Naprosto úchvatný blok. Tuto větu pronesl Darkling z trilogie Shadow and Bone od Leigh Bardugo - ja jsem četla pouze první knihu, ale i tak mi Darkling utkvěl v paměti. Patří totiž mezi takový ten druh sexy zloduchů a nejen proto ho spousta čtenářů má raději, než hlavního kladného "hrdinu," který byl dost.. mdlý.



A teď k tomu hlavnímu, svíčkám.

První z nich byla Demogorgon.

Nic Vám, to neříká? Mě taky ne, ale je někdo (něco?) z oblíbeného seriálu The Stranger Things a hrozně pěkně voní po skořici - vůní, má nejoblíbenější svíčka z boxu.


Druhý byl Darkling. Uplně nedokážu popsat jak voní, možná bych to přirovnala k decentní aviváži, ke které si s radostí čicháte znova a znova.


Třetí byl Black Jack Randall - známý všem, kdo četli či viděli Cizinku. Tato svíčka má dost štiplavou vůni, ale naprosto přesně vystihuje Randalla.


A poslední byla Umbridgová. A ta voní přesně jak si myslíte. Sladká, táhlá vůně růží, která jí naprosto přesně vystihuje.





Já jenom zírám a tleskám nad tímto boxem! Všechno (nebo aspoň to co znám) vystihuje ty postavy, na které je to zaměřeno.


Téma prosincového boxu je TALE AS OLD AS TIME! (listopadový je již vyprodaný) A jako někdo kdo ví, co bude uvnitř Vám můžu zaručit, že to bude BOMBA! Budou tam svíčky a předměty inspirované pohádkami, Disney a převyprávěními. Nekup to! A kdybyste náhodou pořád váhali, tak pro Vás mám slevový kod! Když použijete READING10 tak se Vám z částky odečte 10% (nejen na box, ale i na ostatní svíčky).

Odkaz na obchod Meraki Candles TADY - obchod bude znovu otevřen tak za týden. Přesnější info bude jak na mém instagramu, tak na instagramu MerakiCandles.

(Omlouvám se, že je to foceno v posteli. Byla jsem líná vstát a uklidit na stole, nebo někde jinde, abych tam mohla fotit. Není to ten můj klasický "level" fotek, ale účel plní :D).

6 komentářů:

  1. Mám jen jedinou otázku. Kolik ten box obvykle stojí? Protože ten další asi nutně potřebuju... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S 10% slevou tak okolo osmi set, spíš míň - záleží hlavně na aktuálním kurzu
      Ale stojí to za to :)
      A omlouvám se za mystifikaci v článku - Tale as Old as Time je až přespříští, listopadový box je už vyprodaný - každopádně ale doporučuju!

      Vymazat
    2. Myslela jsem přespříští... :D No, i když se to vyplatí, je to docela dost, asi si ještě počkám, ale někdy si ho určitě koupím. Že jsem prošvihla listopadovej mě hrozně mrzí, mytologie jsou moje velká láska...

      Vymazat
  2. No teda, ani jsem nevěděla, že něco takového se dá pořídit :) Box vypadá úžasně :) A zlodušské svíčky taky :) Jen škoda té ceny, jinak bych do něj hned také šla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je pro mě naprostá novinka. Vůbec jsem netušila, že nějaký takový box existuje. Určitě se na něj mrknu, protože obsah je vážně úžasný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A upřímně můžu říct, že se obsah měsíc od měsíce lepší :) je tam stále více produktů o zvyšující se kvalitě.

      Lednové téma boxu bude za pár dnů oznámeno na instagramu a je na co se těšit :)

      Vymazat