sobota 24. září 2016

Autogramiáda Samanthy Shannon

Na úvod mám jedno velké přiznání.

Ještě jsem ani Kostičase ani Vidořáda nečetla. Když já ráda čtu série až když jsou ukončené (ne vždy mi to vyjde) a já se nemusím obávat neukončených konců a rok dlouhého čekání na díl druhý. A vzhledem k tomu, že vím, že druhý díl končí velmi otevřeně, tak si počkám asi až na vydání třetí části sedmidílné série a teprve poté si jí přečtu.

A jak se to tedy celé probíhalo?




Jako obvykle když se účastním nějaké knižní akce se mnou byly Kája a Zuzka. Nejdříve jsme šli do Starbucksu, kde se konala velká fotografická akce aneb vyfoť všechny kopie Kostičasu, co máš.


Půl hodiny před začátkem samotné akce jsme se vydaly směrem k Luxoru, kde se celá akce konala. Již tu půlhodinu předem zde byl nedočkavý dav lidí a já bohužel, vzhledem k tomu, že jsem stejně vysoká jak hobit, neviděla skoro nic.



S úderem páté přišla Samantha a na to jaký slaví se svými knihami úspěch zůstala velmi skromná a zdála se mi až dojatá, když viděla kolik na akci přišlo lidí. Celkově mi přišla hrozně milá a s nohama pevně na zemi.



Když jsem (konečně) přišla na řadu, mohla jsem si (tak jako každý) vybrat z několika barev, kterou knihu podepsala a napsala věnování. Já jí ještě dala mnou ručně dělané záložky (na fotce) a byla jsem hrozně ráda, že se jí líbily - nebo aspoň tak vypadala. A rovnou mi za ně poděkovala do knihy.


Nakonec jsme se ještě sešly s booktuberkou Marillee (o které jsem věděla i já, která booktube nesleduje - rozhodně si pustě její videa s koťátkama).

A to je vše!

Kdo všechno jste byli a jak jste si to užili?


8 komentářů:

  1. Bylo to skvělé! :) Akorát mě teď mrzí, že jsem se se Samanthou nevyfotila... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě zas tolik nemrzí, stejně bych se tam tvářila jako idiot :D

      Vymazat
  2. Také jsem se tam objevila. ^.^ Jen mě mrzí, že jsem si s sebou nevzala foťák - měla jsem hezké místo na focení, ale na mobilu to prostě není ono.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě paradoxně přijde, že můj telefon fotí líp, jak foťák :D

      Vymazat
    2. 4S vs Canon eos 100d... Řekla bych, že ten foťák je zrovna v tomto případě lepší volbou. :D

      Vymazat
    3. já nemám tak vytuněnej foťák :D bohatě si vystačím s mým 5S

      Vymazat
  3. Bylo to skvělý! Těším se na další společnou akci :)

    OdpovědětVymazat