pátek 11. srpna 2017

Nové knižní přírůstky: červenec 2017

Červenec byl opět bohatý na knižní přírůstky, ale z většiny to naštěstí nebylo mou vinou! (snažím se nejen šetřit, ale také už nemám skoro žádné místo, tak se pokouším ho hned nezaplnit)



Co mi tedy minulý měsíc přibylo do knihovny?

Hned na začátku měsíce mi přišla letní oddechovka When Dimple Met Rishi. Zatím jsem se k ní nedostala, ale neskutečně se na to těším!

V závěsu za ní mi dorazila i Always and Forever, Lara Jean. První dvě jsem našla na knižních bazarech za levno, ale tato tam ještě bohužel nebyla. Hlavní důvod objednání byl však Humbook - Jenny Han bude jedním z hostů a ráda si je nechám podepsat.

Pak přišel můj svátek a já jsem si zažádala o Now I Rise, pokračování převyprávění And I Darken. Ty obálky jsou prostě božský!

Poštěstilo se mi a vyhrála jsem balíček od Joty ve kterém bylo Všechno, úplně všechno, stíny na oči, rtěnka a volňásky do kina. A tím Jota nekončí! Jedna z mých fotek byla vybrána, aby byla na obálce Girl Online 3 a knihu mi Jota samozřejmě poslala. Řeknu vám, vidět svoje jméno v knize je neskutečný pocit! Představa, že by jednou (snad, třeba) moje jméno mohlo být NA obálce jako autor, nebo uvnitř jako překladatel je neskutečná.

Přes Databázi knih jsem si pořídila i ilustrovanou verzi Návratu krále, ve stejné edici jako moje Společenstvo.

Od Crown publishing mi přišla kniha The Heirs. Jsem zvědavá, co se z ní vyklube, ale podle popisu to vidím na něco ve stylu Papírová princezna/Gossip Girl akorát v dospělácký verzi. Spousta intrik a podvodů. Dále jsem od nich dostala nabídku, jestli bych nechtěla knihu Beautiful Animals a přestože to není to, co bych normálně četla, sáhla jsem po tom. Anotace zněla zajímavě - je se současného prostředí a řeší se tam uprchlíci.

Výměnou za záložky jsem dostala knihu Roar, kterou jsem na instagramu vídala už tak tři čtvrtě roku od doby, kdy byly poslány arcy. Všichni z ní byli nadšení, plus ta obálka! Neskutečně se těším, až se k ní dostanu.

A poslední dvě jsem dostala od Euromedie na recenze. První z nich je Tisíc polibků, u které si  z velké pravděpodobnosti pobrečím a druhou je Malá kniha o Islanďanech. Já takovýhle knížky miluju - kde se mluví o klutuře a zvycích jiných národností. Seveřané mě odjakživa fascinovali, tak se na to těším.

Tak vidíte, ve skutečnosti to není tak zlé!


Co jste si za červenec pořídili vy?

2 komentáře:

  1. Já si za červenec žádnou novou knížku nepořídila, ale za to jsem si asi 4 knihy půjčila od babičky (i u ní v knihovně se najdou zajímavé tituly) :D
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si ráda žádnou nekoupila :D a pravda, u babiček se dá najít spousta pokladů

      Vymazat